Лучник със свинско месо

Лучник със свинско месо

0

Нарежете месото на ситно и го запържете с малко вода. Нарежете лука на ситно и щом месото стане почти готово, добавете лука да се запържи и...

1

Печено Свинско Месо

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за печено свинско месо в Готвач.бг.
Свинско месо с домати

Свинско месо с домати

Измиваме месото и нарязваме на хапки. Заливаме с вода и слагаме да се вари, като преди да кипне обираме образувалата се пяна. След 20-30...

Гювеч със свинско месо

Гювеч със свинско месо

Свинското месо се нарязва на едро и се запържва леко в тиган заедно с чубрицата, сол и соев сос. Лукът се нарязва на едри кръгове...

Ориз със свинско месо

Ориз със свинско месо

2

Свинското месо се нарязва на парчета и се сварява в малко вода, след което се запържва до златисто с малко мазнина. Лукът се нарязва на...

Мариновано свинско месо

Мариновано свинско месо

Намажете месото с горчицата и го сложете в смес от виното, млякото, сол и черен пипер. След 10 часа го извадете и изсушете. Изпържете месото...

Свинско месо шарена яхния

Свинско месо шарена яхния

Запържваме свинското месо, нарязано на хапки в олиото. Изваждаме месото от мазнината и задушаваме нарязаните лук, картофи, патладжан, морков...

Елда със свинско месо

Елда със свинско месо

Месото се нарязва на средно големи парчета. Запържва се в тиган с предварително загрято олио. Обработва се на силен огън до получаване на...

Свинско месо с бакла

Свинско месо с бакла

Нарежете свинското на големи парчета и ги задушете в мазнина, докато се запържи равномерно от всички страни. Добавете скълцания лук, червения...

Мезе от свинско месо

Мезе от свинско месо

Свинското месо се нарязва на тънки ленти. Всяка лента се начуква, за да стане по-крехка, и се топва с помощта на щипка във вряща вода. Държи...

Домашно осолено свинско месо

Домашно осолено свинско месо

3

Приготвеното за осоляване месо се нарязва на филии, дебели около 2.5 см. Всяка от тях се покрива със сол и се прибира в хладилника за едно...

Свинско месо с нахут

Свинско месо с нахут

. Прибавяме му 2 с.л. от свинската мас и половината от ситно нарязания лук - за да се вари с тях. След поомекване на нахута, нарязваме свинското месо...

Свинско месо с ряпа

Свинско месо с ряпа

, поливаме с 2 ч.ч. вода и варим на тих огън до омекване. След това прибавяме останалата свинска мас, сухите червени чушки и червения пипер...