Филе от акула във фолио

Филе от акула във фолио

0

Поставяме филето от акула във вода и оцет, като държим 2 часа, за да се махне мирисът. Подсушаваме с кухненска хартия, посоляваме и подправяме с...

1

Печено Филе от Акула

Открий всички 31 кулинарни идеи относно печено филе от акула в Готвач.бг.
Пържено Филе от Акула на Тиган

Пържено Филе от Акула на Тиган

брашно в чиния и оваляйте парче по парче филето от акула. Загрейте олио в дълбок тиган, сложете да се пържат, като обръщате и наблюдавате да са...

Филе от акула с руски сос

Филе от акула с руски сос

1

прецедения сос от печенето. Всичко това се пасира леко и се слага да кипне на котлона. Поднася се филето от акула полято обилно със соса....

Акула пане

Акула пане

1

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...

Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)

Панирано филе от акула с марината от риган (Bienmesabe)

рибното филе, ден преди да го поднасяте. За маринатата смесете лимоновия сок, дафиновите листа, ригана, червения пипер, сол и винен оцет...

Как се кисне акула?

Как се кисне акула?

изпържете филето или го пригответе на скара, но го поднесете с дресинг, заради сухотата. Вижте и няколко идеи за рецепти с акула: Акула по марсилски, Панирани филенца от акула и Акула пане....

Месо от акула

Месо от акула

Редица кулинари твърдят, че месото на леопардовата и сивата акула, както и на акулата–лисица е с най-добри вкусови качества. Едни от най...

Пържени котлети от акула

Пържени котлети от акула

След като купите пакета с котлети ги извадете и наредете върху скара или решетка, за да се отцеди водата. След като е напълно размразена...

Акула по марсилски

Акула по марсилски

запечените филии хляб. Сосът се вари до сгъстяване и преди сервиране с него се залива рибата....

Акула в белтък

Акула в белтък

Лимонът се изцежда. Филетата се осоляват и се овалват в брашното. Потапят се в смес от белтъците, лимоновия сок, солта, черния пипер и нарязания...

Акула на шайби

Акула на шайби

Лимонът се изцежда. От лимоновия сок, соевия сос и солта се приготвя марината и в нея се слагат шайбите акула. Оставят се в хладилника за 30...

Акула в лимон и магданоз

Акула в лимон и магданоз

Акулата я нарязваме на шайби с дебелина около 3 см. Измиваме ги добре. Посоляваме всяко едно от парчетата. Поръсваме всяко едно и с малко черен...