неделя, 4 октомври
Как се готви месо от акула
Кулинарни Съвети

Как се готви месо от акула

1

Месото от акула съдържа живак, затова не се препоръчва на бременни и деца. Месото от акула съдържа ценни вещества и е много крехко. Как да си приготвим филе от акула.

1

Печено Филе от Акула

Печено Филе от Акула - готварски съвети за всяка домакиня. Най-новите статии и материали в нашия сайт. Готварски и здравни материали за Печено Филе от Акула.
 • Печено Филе от Акула - Месото от акула не е за бременни и децаКое за какво е полезно

  Месото от акула не е за бременни и деца

  09.11.20100

  Месото от акула е много вкусно, но преди приготвяне трябва да се кисне в мляко или подкиселена вода. Не се препоръчва консумацията на месо от акула от бременни и деца заради съдържащия се живак.

 • Печено Филе от Акула - Ползи и вреди от месото от акулаКое за какво е полезно

  Ползи и вреди от месото от акула

  14.05.20150

  Смята се, че рибата повишава апетита, подхранва кръвта, бъбреците, белите дробове и други. Трябва да се внимава с консумацията на акула, защото перките и месото ѝ са с високо съдържание на живак

 • Печено Филе от Акула - Месо от акулаРиба и Морски Дарове

  Месо от акула

  19.02.20140

  Месото от акула съдържа пълноценни белтъци, малко количество мазнини, минерални вещества. Месото от акула се приготвя по различни начини. Ползи и вреди от месо от акула.

 • Печено Филе от Акула - Пет рецепти за филе от рибаКакво да сготвя

  Пет рецепти за филе от риба

  02.05.20150

  Предимство на готвенето на риба е бързата термична обработка, възможността за съчетаване на рибното филе с много и различни сосове, и не на последно място, ползата за организма от състава на рибата.

 • Печено Филе от Акула - Коя подправка за какво се използва?Кулинарни Съвети

  Коя подправка за какво се използва?

  13.08.20120

  Всяка една подправка е по-подходяща за определено ястие, отколкото друга. Джинджифилът е подходящ за печено свинско месо, кюфтета, печено прасенце, китайски ястия и супи, плодови салати.

 • Печено Филе от Акула - Диета с картофиДиети

  Диета с картофи

  08.08.20142

  Доказано е, че най-ползотворните диети са тези, които изключват гладуването. Такава е и една от най-хитовите диети – тази с картофи.

 • Печено Филе от Акула - Истината за рачешките ролцаКулинарни Съвети

  Истината за рачешките ролца

  27.02.20113

  Рачешките ролца се правят от сурими – смляно филе от бяла риба. Некачествените се трошат и нямат вкус, защото съдържат много нишесте и брашно.

 • Печено Филе от Акула - Свежи салати с руколаКакво да сготвя

  Свежи салати с рукола

  03.03.20140

  С рукола могат да бъдат приготвени различни салати – съчетавайте с маруля, домати, спанак и др. Съхранявайте я в хладилник – листата ще останат свежи няколко дни.

 • Печено Филе от Акула - Идеи за бърз обяд с пилешкоКакво да сготвя

  Идеи за бърз обяд с пилешко

  02.10.20150

  Предлагаме ви 3 изпитани рецепти за бърз обяд с пилешко месо, които много ще ви харесат.

 • Печено Филе от Акула - Панагюрска луканка и филе Елена са защитени продуктиКулинарни Новини

  Панагюрска луканка и филе Елена са защитени продукти

  05.08.20140

  До момента горнооряховският суджук получи защита като географски произход – по този начин деликатесът може да се приготвя само от определени фирми, в случая три предприятия от Горна Оряховица.

 • Печено Филе от Акула - Подреждане на платаКулинарни Съвети

  Подреждане на плата

  30.05.20120

  Красиво подреденото плато е много важна част от празничната маса. Дори без повод подреждайте нарязаните парчета салам или кашкавал красиво, за да внесете повече настроение в ритуала на храненето.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Печено Филе от Акула - изпитани рецепти и статии за малки и големи. Всичко за Печено Филе от Акула на едно място. Гласувай за Печено Филе от Акула от звездите над този текст. Готварски рецепти, съвети за хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Печено Филе от Акула. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.