Торта Заек

Торта Заек

1

. Разполагат се в по-голяма тава и се оформя заек. Крем: Всички продукти се разбъркват добре, без белтъците. Те се разбиват на сняг отделно и се...

1

Печен Заек

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно печен заек в Готвач.бг.
Заек яхния

Заек яхния

 

Нарежете заека на малки порционни парчета, а бекона не тънки филийки. Лукът и магданоза са нарязват на ситно. В подходящ глинен съд, с...

Шпикован заек

Шпикован заек

1 

поливайте със соса, а ако се изпари течността, долейте още вода. Прехвърлете опечения заек в голяма чиния. Сосът от тавата разбийте с яйцето и киселото мляко и гарнирайте с него шпикования заек при поднасяне....

Пържен заек

Пържен заек

 

. След това долейте 1 ч.ч. от маринатата, похлупете плътно и задушавайте заека на умерен огън, като от време на време доливате малко от маринатата...

Фарширован заек

Фарширован заек

 

сланината, нарязана на дребни парченца и сол на вкус. Каймата се омесва добре. Смъква се кожата на заека. Мекото месо от задните части се...

Заек капама

Заек капама

 

смес напълнете заека и го зашийте. Сложете го в глинен гювеч. Полейте го с малко вода, виното и малко олио. Похлупете гювеча и го поставете в студена фурна. Пече се, докато заекът не омекне напълно....

Маринован заек

Маринован заек

 

Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително...

Пълнен заек

Пълнен заек

4 

Вземете цял заек и го почистете. Дробът сложете да се свари, след което го нарежете на парченца. Загрейте олиото и запържете накълцаните лук...

Задушен заек

Задушен заек

 

Заекът се изчиства и измива. Отрязва се главата и вратът. Предните крачета и бутчетата се отстраняват. Гръдния кош се разрязва, изплаква се и се...

Фалшив заек

Фалшив заек

2 

Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След...

Печен заек

Печен заек

 

солта) и поставяте парчетата заек вътре. Съдът се завива с фолио, прибира се на студено и се оставя да престои 24 ч. Изваждат се парчетата...

Заек със зелен фасул

Заек със зелен фасул

 

Измиваме порциите заешко месо и слагаме в тавичка (огнеупорен съд с капак). Добавяме нарязан лук, поръсваме черен пипер, червен пипер и...