Печен Кефал

Печен Кефал

0

Изчистваме рибата и я измиваме добре. Посоляваме я и прибираме в хладилника за около 20 минути. През това време си нарязваме магданоза на...

1

Печен Кефал на Фурна

Открий всички 68 кулинарни идеи относно печен кефал на фурна в Готвач.бг.
Кефал на фурна

Кефал на фурна

1

магданоз и изцедете лимонов сок. Всеки кефал увийте в пергаментова хартия за печене и ги сложете в тава да се запекат за 1/2 час на около 180...

Кефал Плакия

Кефал Плакия

Обелваме и нарязваме на едро лука. В тиган поставяме олиото и 1/2 ч.ч. вода и добавяме лука, за да се задуши. Задушаваме, докато омекне, след...

Кефал с домати и магданоз на фурна

Кефал с домати и магданоз на фурна

предварително сте почистили и осолили. Върху рибата слагате останалите домати и магданоз. Посолявате и поръсвате със черен пипер. След това заливате с олиото и и печете в умерена фурна. Ястието се поднася студено....

Пълнен Кефал

Пълнен Кефал

рибата от двете страни. Приготвяме си смес от гъбите, настърганата целина и пресния лук и пълним самата риба, като зашиваме с конец...

Кефал с тиквички

Кефал с тиквички

остатъка от овкусения зехтин. Покрийте с фолио и печете в предварително загрята на 190 градуса фурна за около 15 минути. Отстранете фолиото...

Задушен кефал с целина

Задушен кефал с целина

Почистените и добре измити парчета риба се нареждат в намазана с масло тенджера. Заливат се с вода и се добавят нарязаните на парченца моркови...

Маринован кефал в буркани

Маринован кефал в буркани

. Редим парчетата риба едно до друго в бурканите. Прибавяме по 4-6 зърна на 1 бр. буркан. Слагаме олио в касерола на котлона да се запържи, трябва...

Супа с кефал

Супа с кефал

Обелваме 1 морков и 1 бр. картоф. Измиваме ги и ги нарязваме на големи парчета. Малка глава лук по същияначин.Почистваме 1 бр. кефал. Нарязваме...

Кефал на Скара

Кефал на Скара

, подправка за риба, сол и изцеждаме сока на 1 лимон, като изсипваме върху рибите. Включваме скарата да загрява, а рибата оставяме за около час да...

Кефал във фолио

Кефал във фолио

хладно за 4 часа, докато поеме овкусителите. След това завиваме по отделно всяка риба с алуминиево фолио и изпичаме от двете страни на загрята...

Филе от кефал с божествен дресинг

Филе от кефал с божествен дресинг

2

нея. От всички отстранени части - глава, опашка, перки и кост, приготвяме рагу. В съчетание с друг вид риба ще приготвите чорба, саламура или...