Свински джолан

Свински джолан

0

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

1

Печен Свински Джолан

Открий всички 74 авторски предложения относно печен свински джолан в Готвач.бг.
Свински джолан с чесън

Свински джолан с чесън

 

Запечатваме джоланите в тиган с малко олио. Шпиковаме ги с чесъна. Овалваме ги в червен пипер, сол и олио. Печем в тава с малко вода...

Свински джолан с бира

Свински джолан с бира

 

Почистете и нарежете лука на едри парчета. Сложете в глинен гювеч джолана, намажете го със зехтина и поръсете със сол, черен пипер, червен и...

Свински джолан в гърне

Свински джолан в гърне

3 

Свинският джолан се поръсва с по 1 ч.л. червен и черен пипер. Полива се обилно с олио и се намазва с доматеното пюре. В тавата се подреждат...

Бавно печен свински джолан

Бавно печен свински джолан

1 

Разбъркваме подправките и солта и обтриваме внимателно и старателно месото. Поставяме го в дълбока тава, на дъното на която сме сипали малко...

Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

 

В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....

Свински джолан на фурна

Свински джолан на фурна

 

Добре е преди да започнете да готвите да измиете месото. Измитите и подсушени джолани се подреждат в тава. Поръсват се със сол. При тях се...

Гулаш от свински джолан

Гулаш от свински джолан

 

малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре....

Супа от свински джолан

Супа от свински джолан

2 

Сложете свинското да се вари направо с кокала за 1 час и половина в достатъчно вода. Свареното месо отделете от кокала и нарежете на парчета...

Свински джолан под фолио

Свински джолан под фолио

 

се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа....

Свински джолан с печурки

Свински джолан с печурки

 

Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

6 

Месото се измива и по повърхността му, от всички страни върху кожата, се правят леки разрези, колкото да се стигне до месото. В купичка се...