Свински джолан

Свински джолан

0

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

1

Печен Свински Джолан

Открий всички 74 авторски предложения относно печен свински джолан в Готвач.бг.
Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

 

Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално аз го измих и накиснах във вода за около час...

Свински джолан с печурки

Свински джолан с печурки

 

Джоланът се обезкостява и нарязва на хапки. Парчетата месо се осоляват много добре и се прехвърлят на дъното на глинен съд. В парче тензух...

Печен свински джолан

Печен свински джолан

5 

Надупчете свинския джолан навсякъде с вилица. Разбъркайте виното с всички подправки и залейте месото с тази смес. Оставете да престои за 1 нощ...

Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

2 

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте...

Свински джолан със сос

Свински джолан със сос

3 

прибавяме във заврялата вода и бъркаме докато не се получи еднородна смес. Сосът трябва да стане малко по гъст от боза. Изсипваме соса заедно с гъбите при джолана и и го печем за още 45 минути....

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

6 

Месото се измива и по повърхността му, от всички страни върху кожата, се правят леки разрези, колкото да се стигне до месото. В купичка се...

Свински джолан с картофи

Свински джолан с картофи

 

сварения джолан в тава и го поръсете със сол, черен и червен пипер. Наредете около него едро нарязаните картофи, моркови и лука. Чесъна се слага...

Свински джолан с бира

Свински джолан с бира

 

Почистете и нарежете лука на едри парчета. Сложете в глинен гювеч джолана, намажете го със зехтина и поръсете със сол, черен пипер, червен и...

Свински джолан с чесън

Свински джолан с чесън

 

Запечатваме джоланите в тиган с малко олио. Шпиковаме ги с чесъна. Овалваме ги в червен пипер, сол и олио. Печем в тава с малко вода...

Бавно печен свински джолан

Бавно печен свински джолан

1 

Разбъркваме подправките и солта и обтриваме внимателно и старателно месото. Поставяме го в дълбока тава, на дъното на която сме сипали малко...

Свински джолан със зеле

Свински джолан със зеле

 

В пръстен гювеч се слага зелето. Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина. Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса....