събота, 13 февруари
Печен свински джолан

Печен свински джолан

5

. На следващия ден прехвърлете джолана в намазнена тава за печене, залейте с чашка зехтин, покрийте с фолио за печене и сложете да е пече за

1

Печен Свински Джолан

Открий всички 78 авторски предложения относно печен свински джолан в Готвач.бг.
Колко време се пече свински джолан?

Колко време се пече свински джолан?

05.01.2016

свински джолан е в неговото изпичане и по-точно в неговото продължително изпичане. Свинският джолан трябва да се пече в не много загрята фурна поне

Печен свински джолан с грейви сос с манатарки

Печен свински джолан с грейви сос с манатарки

24.11.2015

посгъсти. Запържете омекналите гъби отделно в малко масло и добавете в соса на котлона. Доварете до готовност, снемете от огъня и и добавете бучка масло. Поднесете свинските джолани със соса.

Свински джолан

Свински джолан

11.04.2011

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се

Свински джолани в гювеч

Свински джолани в гювеч

04.01.2013

Свинските джолани се измиват, посоляват и се слагат в гювеча. Върху тях се нарязват гъбите, морковите и картофите на по-едро. Залива се с

Свински джолани на фурна

Свински джолани на фурна

09.04.20112

Вземете свинския джолан, нарежете го на 3-4 порции и го посолете, поръсете със смлян черен пипер и го натрийте с пресования чесън, размит с

Свински джолани по немски

Свински джолани по немски

12.05.2015

половина в предварително загрята на 190 градуса фурна. Поднесете ястието с кнедли или печени картофи. Опитайте още Свински джолан с картофи, Джолан с

Супа от свински джолан

Супа от свински джолан

23.03.20121

Сложете свинското да се вари направо с кокала за 1 час и половина в достатъчно вода. Свареното месо отделете от кокала и нарежете на парчета

Свински джолан под фолио

Свински джолан под фолио

24.05.2009

се смесва с подправките - черен пипер, индийско орехче, бахар и сол. Налива се вода около един пръст. Отгоре се поставят овкусените джолани. Завива се с фолио и се пече в слаба фурна около 4 часа.

Свински джолан с гъби

Свински джолан с гъби

24.05.20112

Сложете джолана да се свари напълно, след което го обезкостете и нарежете месото. Нарежете гъбите на филийки и лука на полумесеци. Загрейте

Гулаш от свински джолан

Гулаш от свински джолан

15.03.2012

малко преди да уври месото се долива виното. Вари се още 10-ина минути и накрая се разбърква с киселото мляко. Поднесете гулаша от свински джолан с гарнитура от сварени макарони или картофено пюре.

Свински джолан с вино

Свински джолан с вино

07.02.20166

се слага месото и отстрани се слагат зеленчуците. Наливат се виното и бульонът, слагат се зрънцата бахар и се захлупва. Пече се 3 часа на 170 градуса, след което се маха капакът и се дозапича още 15 мин. на 200 градуса.

Избрано

Какво Ново

Печен Свински Джолан, избрани предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш въпроси или просто не откри това, което ти трябва? За контакт с Готвач.бг пишете тук.