събота, 13 февруари
Печен свински бут

Печен свински бут

1

черен пипер. Срежете главите лук наполовина, без да ги обелвате. Разположете ги в тавата със свинското с люспата отгоре. Печете половин час и

1

Печен Свински бут

Разгледай всички 33 избрани предложения относно печен свински бут в Готвач.бг.
Печен свински бут с ориз

Печен свински бут с ориз

13.11.2015

Оризът се измива и накисва във вода. Свинският бут, който е почистен и измит. Поставя се в намазнена тава. По месото се правят няколко

Печен свински бут с мед

Печен свински бут с мед

14.07.20141

, посолява се и се поръсва с черен пипер. Оставя се за един час на студено. Покрива се с парченца масло и се пече в загрята на 240 градуса

Печен свински бут за Нова година

Печен свински бут за Нова година

30.12.20111

Печеният свински бут е едно от най-вкусните ястия, които можете да приготвите за Новогодишната трапеза. Приготвен както трябва, той просто се

Печен бут от сърна

Печен бут от сърна

22.02.2010

кипящ оцет. Оставяме на студено за няколко дни като всеки ден преобръщаме месото. След като го извадим го отцеждам, печем в тавичка на чието дъно сме наредили парчета сланина. Дъното на тавичката се маже с масло.

Печен агнешки бут

Печен агнешки бут

04.02.2012

Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в

Задушен шпикован свински бут

Задушен шпикован свински бут

03.04.2014

месо оставете за една нощ в хладилника. На другия ден го прехвърлете в дълбок съд за печене. Залейте го с олиото. Добавете лука, нарязан на

Свински бут на фурна

Свински бут на фурна

25.01.20121

Почистете свинския бут добре и го накиснете за 12 часа във вода. Пригответе маринатата за месото, като смесите ситно нарязаните лук, чесън и

Печен бут от диво прасе

Печен бут от диво прасе

25.05.20093

Накиснете обезкостения бут за 2 - 3 дни във виното, в което сте прибавили подправките (без солта) и нарязания на ситно лук. Отцедете месото

Печен агнешки бут в гювеч

Печен агнешки бут в гювеч

22.11.2015

Месото, което е било добре измито и изкиснато във вода, се отърква с ароматни подправки и се поставя в добре намаслен гювеч. Залива се с бира и

Свински сушен бут

Свински сушен бут

04.02.20132

Добре загладеният свински бут се слага в голям дървен съд (постав) и се зарива със сол, като по желание може да сложите и ред сланина, също

Печена свинска рибица

Печена свинска рибица

23.11.20112

. Щом омекнат, добавете бирата и захарта. С тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90

Избрано

Какво Ново

Популярни

Печен Свински бут, избрани предложения и материали за малки и големи. Имаш въпроси или просто не попадна на онова, което търсиш? За контакт с екипът на Готвач.бг пишете тук.