Черен дроб с доматен сос

Черен дроб с доматен сос

0

Премахнете ципата, кръвоносните съдове от дроба и го нарежете на парчета. Подсушете го старателно с кухненска хартия и го оваляйте в брашно...

1

Печен Черен Дроб с Доматен сос

Разгледай всички 12 подбрани съвети за печен черен дроб с доматен сос в Готвач.бг.
Печен черен дроб с доматен сос

Печен черен дроб с доматен сос

1

Хубаво измийте и почистете дроба. Накиснете го в прясно мляко за около 1-2 часа. Загрейте олиото и запържете леко накълцания лук, след него...

Черен дроб на тиган с доматен сос

Черен дроб на тиган с доматен сос

. Добавете пасираните домати и чушки. Добавете подправките и върнете дроба в тигана. Захлупете и оставете ястието да ври около 20 минути, или докато водата от домати изври. Поднесете поръсен с нарязан магданоз....

Домашен пастет от черен дроб

Домашен пастет от черен дроб

4

Почистете дроба от ципите и кръвоносните съдове, нарежете го на филийки и го сварете в леко подсолена вода. Смелете черния дроб в...

Черен дроб в сос от нар

Черен дроб в сос от нар

Дробът се реже на парчета, запържва се в масло, поръсва се със сол, черен и червен пипер. Нишестето се разрежда с малко хладка вода и на...

Черен дроб с лук, чушки и домати

Черен дроб с лук, чушки и домати

Измиваме и почистваме от ципите черния дроб и нарязваме на филийки. Поръсваме със сол, черен пипер и овалваме в брашно. Изпържваме в мазнина от...

Свински дроб в доматен сос на тиган

Свински дроб в доматен сос на тиган

Нарязваме дроба, праза и лука и запържваме в зехтин, докато дробът промени цвета си (аз използвах предварително сварен дроб). Поръсваме с...

Черен дроб в панировка

Черен дроб в панировка

черен пипер и със сол. В три отделни чинии слагаме брашно, галета и 2 разбити с тел яйца. Парчетата дроб овалваме последователно всяко...

Черен дроб в гювеч

Черен дроб в гювеч

2

. Ако искате сосът да стане по-гъст може да добавите и лъжица брашно. Може и да запържите предварително дроба и зеленчуците, след което само да допечете във фурната заедно със соса и кашкавала....

Супа от Черен Дроб

Супа от Черен Дроб

Дробът се почиства и изисква в подкислена в оцет вода 2 часа. След това се вари 30 минути във вода заедно с няколко зърна черен пипер и дафинов...

Черен дроб по бургундски

Черен дроб по бургундски

Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни. След като се изпържи, го посоляваме и подправяме...

Паниран черен дроб

Паниран черен дроб

1

Черният дроб се нарязва на парчета. Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце. Преди консумация се поръсва със сол....