Пикантна фокача с пармезан

Пикантна фокача с пармезан

0

фурна. Когато е наполовина готова, фокачата се намазва със зехтин и се поръсва със сиренето и лютата чушка. Връща се във фурната и се пече до пълна готовност....

1

Пикантна Фокача

Прегледай всички 12 избрани предложения относно пикантна фокача в Готвач.бг.
Фокача

Фокача

 

В купата сложете маята и я залейте с ½ ч.ч. вода. Оставете така за 5 минути. В друг съд сипете 1 ¾ ч.ч. топла вода, добавете зехтина и...

Вегетарианска фокача

Вегетарианска фокача

 

Маята се разтваря заедно със захарта и водата. Оставя се встрани за 15 мин., докато шупне. Брашното се размесва с картофеното пюре и кашицата от...

Римска фокача

Римска фокача

 

Маята и захарта се разтварят в половин чаша хладка вода. Брашното се пресява, прави се кладенче в средата и се сипват маята, солта, 1 супена...

Гръцка фокача

Гръцка фокача

 

зехтин и отново оставете да почине за 10-15 минути. Пъхнете гръцката фокача да се изпече в предварително загряна на 200 градуса фурна за 15 минути...

Подлютена фокача

Подлютена фокача

 

, босилек, Гарнираните фокачи се оставят около 20 минути, за да втасат, и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност...

Картофена фокача

Картофена фокача

1 

различни ядки или семена. Оставете картофената фокача да втаса за половин час. След това я изпечете в загряна на 190 градуса фурна до готовност....

Ръжена фокача

Ръжена фокача

 

половин час. Преди да започнете печенето наредете отгоре нарязани и почистени от костилките маслини и поръсете с розмарин. Фокачата се пече на 190 градуса около 40 минути или до готовност....

Пица-фокача

Пица-фокача

 

тесто се разделя на 2 равни части, като едната използвах за пицата-фокача, а с другата може да приготвите най-разни вкусотии. В намаслена тава...

Италианска Фокача

Италианска Фокача

 

. Може да направите леки вдлъбнати с пръст по повърхността на фокачата. Сложете италианската фокача да се пече в загряна предварително на 200-230 градуса фурна. Печенето отнема около 20-30 минути....

Тайната на вкусната фокача

Тайната на вкусната фокача

1 

повторното замесване на тестото, след като то втаса. Оформете след това самата фокача и отново оставете да втаса за десет или двадесет минути...

Фокача с шарена сол

Фокача с шарена сол

 

Смесват се в купа брашното, солта, захарта, маята и олиото. Налива се по малко от водата и бъркаме с вилица докато се получи тесто, като накрая...