
Загрейте фурната на 250 градуса. Намазнете тава за печене. Смесете заедно нарязания шамфъстък и галетата.
В друга купа смесете олиото, меда...

Нарежете филенцата на порции. Овкусете ги със сол и черен пипер и напръскайте с лимонов сок. Приберете месото поне за 1 час в хладилник...

Сварете месото до готовност с малко сол.
Отцедете и оставете да се подсушат върху домакинска хартия. Разбийте яйцата в чиния, с в друга...

Сваряваме почистеното и измито пиле в подсолена вода. Обезкостяваме и нарязваме. В купа разбиваме яйцата и добавяме брашното, магданоза...

Пилешкото филе се нарязва на хапки. В купа се смесват соевият сос, сокът от лимон, солта и черният пипер. В тази марина се овалват филенцата...

Начукайте филето, за да стане тънка пържола. Намажете с подправките, може да добавите и малко олио, месото е сухо.
Разстиламе пържолката и...

В тенджера наливаме вода, подсоляваме я и слагаме вътре филето. Слагаме на котлона и варим до готовност, след което изваждаме филето.
В купа...

Поставяме пилешките гърди в пликчета и така ги начукваме внимателно на тънко.
Смесваме брашното, червения пипер, кърито, солта и черния пипер...

Нарязваме пилешкото месо на хапки, най-добре да е от филе. В купа разбъркваме намачкания чесън, зехтин, соев сос, сол, лимонов сок, джинджифил и...

Отстранете кожата на плешките и добре ги изплакнете със студена вода. Подсушете ги със салфетка или домакинска хартия.
Смесете червения пипер...

Към пилешката кайма чукнете едното яйце. Прибавете подправките – кимиона и черния пипер и омесете. Оформете пет- шест шницела.
Разбийте...