Пиле по овчарски

Пиле по овчарски

0

Почистете пилето и го порционирайте. Загрейте мазнината в тиган и запържете равномерно месото заедно с нарязани на тънки филийки лук. Добавете...

1

Пиле по Овчарски

Открий всички 35 авторски предложения за пиле по овчарски в Готвач.бг.
Овчарски Чомлек

Овчарски Чомлек

Почистете картофите, лука и морковите. Обелете и скилидките чесън. Нарежете картофите на кубчета, морковите - на колелца, гъбите - на филийки, а...

Овчарски кюфтета

Овчарски кюфтета

2

Прибавете към каймата червения пипер, солта, чубрицата и омесете много добре. От получената смес оформете кюфтенца с големината на топчета...

Овчарска яхния

Овчарска яхния

Гъбите се измиват, нарязват и задушават в малко мазнина. Месото се измива и нарязва. Запържва се в останалата част от мазнината. Добавят се...

Овчарска салата

Овчарска салата

15

Нарежете доматите, краставиците и чушките. Смесете ги в купа и добавете полумесеците лук, гъбките, шунката и кашкавала, нарязан на кубчета...

Овчарска мусака

Овчарска мусака

1

преди водата напълно да изври, залейте мусаката с разбитите яйце, кисело мляко и брашно. Изпечете мусаката по овчарски, докато и заливката е...

Овчарски пай

Овчарски пай

3

натрошеното сирене. Разбийте яйцата с киселото мляко, скълцания магданоз и брашното и залейте върху ястието в тавата. Сложете овчарския гювеч да се пече в загряна фурна до хубав загар....

Овчарски тутманик

Овчарски тутманик

От пресятото брашно, млякото със содата и останалите продукти за тутманика, омесваме гладко и меко тесто. В намаслена тава разстиламе тестото...

Овчарски пай

Овчарски пай

2

тавата. Поръсете отгоре с настъргания Чедър и сложете Овчарския пай да се изпече за 15-20 минути на 200 градуса. • Овчарският пай - Shepherd`s Pie се пече 15-20 минути до златист цвят....

Гергьовденски овчарски пай

Гергьовденски овчарски пай

Сложете картофите да се варят в подсолена вода. Загрейте олиото на умерен огън и запържете лука, целината и чушките нарязани на ситни кубчета...

Вегетариански овчарски пай

Вегетариански овчарски пай

Зеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Гъбите се обелват и нарязват на филийки. В дълбок тиган се загрява зехтин на котлона и се...

Овчарски тутманик с праз

Овчарски тутманик с праз

Почистете праза и го задушете в 2-3 супени лъжици олио и щипка сол. Дръпнете го от огъня и го оставете да се охлади. В дълбока купа сложете...