Пирожки

Пирожки

1

се разточват на питки, в средата на които се слага от плънката. Прегъват се на 2 и се притиска по края. Пирожките се мажат с жълтък и се пекат в намазана с масло тава....

1

Пирожки по Украински

Разгледай всички 12 избрани предложения за пирожки по украински в Готвач.бг.
Пържени пирожки

Пържени пирожки

 

разточете на правоъгълник и в средата му сложете натрошено сирене. Завийте на фитил. Изпържете получените пирожки в много мазнина и ги оставете да...

Руски пирожки

Руски пирожки

 

яйца. Така приготвените пирожки се пържат в сгорещено олио и се отцеждат върху решетка с кухненска хартия под нея....

Сладки пирожки

Сладки пирожки

1 

квадратчета с еднаква големина. По малко конфитюр си слага в средата на всяка квадратче и се навива на пирожка. Готовите пирожки се подреждат...

Пълнени пирожки

Пълнени пирожки

3 

на кора. От нея изрежете кръгчета. Във всяко поставете от плънката и слепете добре. Пирожките може да изпържите в гореща мазнина или да намажете с яйце и да запечете във фурната....

Ябълкови пирожки

Ябълкови пирожки

 

Разбиват се яйцата със захарта. Към тях се прибавя лимоновият сок, прясното мляко, кравето масло. Пресяват се брашното с бакпулвера. Смесват...

Пълнени пирожки

Пълнени пирожки

 

краищата им. Намазвам тава с олио и нареждам пирожките, като отгоре ги намазвам с 1 разбито яйце. Пека ги в предварително загрята фурна на 200 градуса около 15 минути....

Солени пирожки

Солени пирожки

 

всяко квадратче разпределяме от плънката от яйца и сирене или сирене и месо*. Прегънете, така че стане на тригуна или пликче - пирожка. Подредете...

Рибени пирожки

Рибени пирожки

 

Накъсайте рибата на малки парченца и я смесете с изстуденото картофено пюре. Добавете предварително разбитите яйца и лука, който сте настъргали...

Кипърски пирожки

Кипърски пирожки

 

В дълбока купа слагаме кускус, сол, зехтин, червен и черен пипер, след което наливаме вряща вода 1 пръст над куккуса, разбъркваме и покриваме с...

Украински крендели

Украински крендели

 

Маята се смесва с малко топла вода, част от захарта и малко брашно. Оставя се на топло за 20 минути и след като шупне, се добавят яйцата и...

Украински Борш

Украински Борш

2 

В голяма тенджера се слагат червеното цвекло, морковите, ряпата, пащърнакът, керевизът, картофът, зелето, празът и зеленчуковият бульон...