четвъртък, 3 септември
Хранене при плексит
Хранене при проблеми

Хранене при плексит

1

Подходящото хранене при плексит включва прием на риба, поне два пъти седмично, нискомаслени млека и много плодове и зеленчуци. Всеки ден трябва да се пият плодови и билкови чайове.

1

Плексит Симптоми и Лечение

Плексит Симптоми и Лечение - готварски домашни съвети и материали. Статии и текстове в нашия сайт. Кулинарни и здравни статии за Плексит Симптоми и Лечение.
 • Плексит Симптоми и Лечение - Здравословни ползи от чубрицаКое за какво е полезно

  Здравословни ползи от чубрица

  14.04.20140

  Отвара от чубрица можете да си направите и при повръщане. Още при първи симптоми на грип можете да използвате за облекчаване чубрицата.

 • Плексит Симптоми и Лечение - Деца се натровиха с храна навръх празника сиКулинарни Новини

  Деца се натровиха с храна навръх празника си

  01.06.20140

  Десет деца са приети в поликлиниката МБАЛ-Разлог със симптоми на натравяне с храна навръх Международния ден на детето. Малчуганите са били настанени в хотел Божур в град Банско.

 • Плексит Симптоми и Лечение - Нов случай на хранително натравяне в БанскоКулинарни Новини

  Нов случай на хранително натравяне в Банско

  14.06.20140

  Вчера вечерта в болницата МБАЛ-Разлог са били приети седем деца със симптоми на хранително натравяне. Децата са от Сандански и са били в Банско на екскурзия.

 • Плексит Симптоми и Лечение - Бум на натравянията с гъби, петима починахаКулинарни Новини

  Бум на натравянията с гъби, петима починаха

  14.10.20140

  Двама души, които са били опитни берачи на гъби, са починали от натравяне. Истински бум от натравянията с гъби има в Пловдив, където до момента са постъпили 14 души със симптоми на натравяне.

 • Плексит Симптоми и Лечение - Бъзак - лечебни свойства и съставКое за какво е полезно

  Бъзак - лечебни свойства и състав

  03.10.20129

  Бъзакът, който е брат-близнак на бъза, е растение със силни терапевтични ефекти, които могат да се използват за лечение и профилактика на голям брой заболявания.

 • Плексит Симптоми и Лечение - БрейБилки

  Брей

  24.03.20150

  Брей е билка, която се използва като ефективно средство за лечение на заболявания като ишиас, ревматизъм и други възпалителни процеси. Закупен от аптеката пакет с брей се накисва за 20 дни в 70-градусов спирт. Билката брей лекува шипове

 • Плексит Симптоми и Лечение - Лечебната мощ на ананасаКое за какво е полезно

  Лечебната мощ на ананаса

  09.07.20150

  Ананасът е един от най-вкусните и обичани тропически плодове. Малцина знаят, че освен за хранителни цели той често се използва и за лечение. Ето няколко неизвестни факта за ананаса

 • Плексит Симптоми и Лечение - Диета при нервиДиети

  Диета при нерви

  06.01.20120

  При нервни заболявания режимът на хранене е от голямо значение. Забранена е консумацията на храни от бутер тесто, пресният бял хляб, твърдо сварените и пържените яйца.

 • Плексит Симптоми и Лечение - Червеното вино е лек срещу инфекцииКое за какво е полезно

  Червеното вино е лек срещу инфекции

  27.08.20100

  Червеното вино е полезно срещу тежки инфекции. Гроздето съдържа антиоксиданта ресвератрол, който има способността да предотвратява образуването на съсиреци в кръвта и е полезно в борбата с рака.

 • Плексит Симптоми и Лечение - Масово натравяне в забавачка хвърли в шок ПомориеКулинарни Новини

  Масово натравяне в забавачка хвърли в шок Поморие

  12.06.20150

  Масово натравяне в забавачка хвърли в шок Поморие. Първите признаци на неразположение се появили вчера, в ранния следобед, а до края на деня хлапетата вече повръщали и имали силно разстройство.

 • Плексит Симптоми и Лечение - ЧемерикаБилки

  Чемерика

  20.02.20140

  Чемериката представлява многогодишно тревисто растение, което има право стебло. Чемериката се използва за лечение на косопад и пърхот. Вреди от чемерика.

Избрано

Какво другите търсят

Плексит Симптоми и Лечение - превъзходни рецепти и материали за всеки ден и вкус. Всичко за Плексит Симптоми и Лечение в Готвач.бг. Оцени Плексит Симптоми и Лечение от звездичките над текста. Бързи рецепти, здравословно хранене, режими за отслабване, здравни съвети. Приятно четене на тестваните ни рецепти и статии за Плексит Симптоми и Лечение. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.