Най-лековитите подправки, които можем да използваме!

Най-лековитите подправки, които можем да използваме!

0

Отдавна известен факт е, че билките и подправките се използват не само в козметиката, но и във фармацията и алтернативната медицина. Именно...

1

Подправки Използване

Открий всички 12 кулинарни идеи относно подправки използване в Готвач.бг.
Най-използваните подправки в българската кухня

Най-използваните подправки в българската кухня

аромат, когато го съчетавате с други подправки, внимавайте. Не добавяйте друг вид толкова ароматна подправка, ако сте сложили джоджен. Най-добре...

Коя подправка за какво се използва?

Коя подправка за какво се използва?

използват в храната. Всяка една подправка е по-подходяща за определено ястие, отколкото друга. Анасон: използва се при приготвяне на телешко месо...

Как да използваме сач?

Как да използваме сач?

Съществуват редица рецепти за готвене на сач, но за да ви се получат наистина вкусни ястия, трябва да спазвате някои правила за използването...

Как да използваме лимона

Как да използваме лимона

ароматизиране на кофата за отпадъци. Можете да използвате, преди за изхвърлите лимона, след като сте го използвали да почистите нещо друго...

Как да използваме жива мая?

Как да използваме жива мая?

За разлика от нашите пра-пра-баби, които навремето са си приготвяли различни живи закваски, днес на наше разположение има мая, без която...

Как се използва маскарпоне?

Как се използва маскарпоне?

Не можем да си представим любимото на мнозина Тирамису без маскарпоне. Това изискано италианско сирене има мека и кремообразна структура, която...

За здраво сърце използвайте индрише

За здраво сърце използвайте индрише

краси домовете ни и дори го използваме да придадем аромат на сладката и компотите ни, то има и лечебни свойства, поради което е наричано и...

Често използвани термини в кулинарията

Често използвани термини в кулинарията

4

при температура от 70-80 градуса. Използва се за риба, някои деликатни меса и някои зеленчуци. В съд се кипва вода с ароматни подправки и...

За какво да използваме зеления чай

За какво да използваме зеления чай

засъхналите мазнини. Сложете пакетче зелен чай върху гъбичка и кухнята ви ще заблести, без да е необходимо да използвате вредни препарати...

Кога да използваме сода и кога - бакпулвер?

Кога да използваме сода и кога - бакпулвер?

5

добавен бакпулвер не са необходими нито кисело мляко, нито оцет. Ако решите да използвате сода бикарбонат и рецептата го изисква, то преди...

Интересни съвети за солта и нейното използване

Интересни съвети за солта и нейното използване

Солта е вероятно една от най-използваните подправки във всяка кухня. Щипка сол може да направи вкуса на ястието ви превъзходен, но в същото...