Боб

Боб

0

консумация и се активират, съдържащите се в тях ензими, протеини, минерали и витамини. Състав на боб Боба е изключително полезен. В...

1

Полезен ли е Боба

Прегледай всички 74 авторски предложения относно полезен ли е боба в Готвач.бг.
Боба на моята баба

Боба на моята баба

1

огъня, посолявате и добавяте двете клонки сминдух. Сваляте боба и изваждате клонките. Страхотен боб! Опитайте!...

Пица Боби

Пица Боби

Киселото млеко и содата се разбъркват добре в дълбок съд, където се добавя постепенно водата, солта, сиренето и брашното. Получената смес се...

Тонка боб

Тонка боб

тонка (tonka) има карибски произход и идва от един от местните езици във Френска Гвиана. Наричат тонка боба още тонкин боб, тонга боб, кумаруна...

Черен боб

Черен боб

. Съхранявайте боба на сухо и проветриво място, далеч от пряка слънчева светлина. Черен боб в кулинарията Накисването на бобовите култури във вода...

Боб чорба

Боб чорба

купичка малко брашно, червен пипер и сол и се смесва с малко вода. Сместа се изсипва към боба и се добавят подправките и салама нарязан на едри парчета. Накрая се добавя магданоз....

Паниран боб

Паниран боб

5

Фасула се сварява, като се внимава да не се развари съвсем. Приготвя се гъста панировка от брашното и яйцата. Към нея се добавят малко сол и...

Боб адзуки

Боб адзуки

3

необходими 300 г боб адзуки, 300 г захар и ½ ч.л. сол. Изплакнете боба и го поставете в голяма купа с вода, която да покрива зърната. Трябва да...

Смилянски боб

Смилянски боб

обработват ръчно, бобът се тори с естествен оборски тор. Особености на смилянски фасул Смилянският боб вирее само в района на Смилян, както и...

Боб мунг

Боб мунг

от думата mudga, която се превежда от санскрит като пръскащ лъчи. Малките лъскави топченца на боба със сигурност отразяват слънцето. Те са...

Кадифен боб

Кадифен боб

Кадифеният боб /mucuna prurien/ е екзотично бобово растение с лилави цветя и мъхести шушулки. Фасулът се отглежда в южните Съединени щати...

Пържен боб

Пържен боб

веднага след това боба, чубрицата и пипера. Оставяме го на котлона да къкри още 5-10 мин. След като го махнем от огъня добавяме магданоза....