Боб

Боб

0

консумация и се активират, съдържащите се в тях ензими, протеини, минерали и витамини. Състав на боб Боба е изключително полезен. В...

1

Полезен ли е Боба

Прегледай всички 12 авторски предложения относно полезен ли е боба в Готвач.бг.
Боба на моята баба

Боба на моята баба

1

огъня, посолявате и добавяте двете клонки сминдух. Сваляте боба и изваждате клонките. Страхотен боб! Опитайте!...

Пица Боби

Пица Боби

Киселото млеко и содата се разбъркват добре в дълбок съд, където се добавя постепенно водата, солта, сиренето и брашното. Получената смес се...

Боб мунг

Боб мунг

от думата mudga, която се превежда от санскрит като пръскащ лъчи. Малките лъскави топченца на боба със сигурност отразяват слънцето. Те са...

Кадифен боб

Кадифен боб

Кадифеният боб /mucuna prurien/ е екзотично бобово растение с лилави цветя и мъхести шушулки. Фасулът се отглежда в южните Съединени щати...

Боб адзуки

Боб адзуки

3

необходими 300 г боб адзуки, 300 г захар и ½ ч.л. сол. Изплакнете боба и го поставете в голяма купа с вода, която да покрива зърната. Трябва да...

Смилянски боб

Смилянски боб

обработват ръчно, бобът се тори с естествен оборски тор. Особености на смилянски фасул Смилянският боб вирее само в района на Смилян, както и...

Печен боб

Печен боб

Бобът се вари 2 часа в подсолена вода, след което тя се хвърля, слага се малко сол, моркови, дафинов лист и отново се вари до омекване...

Джуркан боб

Джуркан боб

Бобът се накисва от предния ден в студена вода. Преди да се готви, водата се изхвърля и се налива нова. Като заври бобът, и тя се изхвърля...

Боб болонезе

Боб болонезе

, след което сложете доматеното пюре, боба, бульона и подправките. Покрийте съда и пуснете за 6-7 минути на пълна мощност, като от време на...

Боб яхния

Боб яхния

14

Бобът се накисва от вечерта в студена вода. На другия ден се слага в обикновена тенджера с 1 ч.л. сода бикарбонат да заври. След като поври 5...

Гръцки боб

Гръцки боб

3

Измийте боба и го накиснете във вода за 8-10 часа. След това го сложете с нова вода (1.5 л) заедно с дафиновите листа да ври около 1 час...