Постен гювеч

Постен гювеч

0

пръстен гювеч. Добавете граха, задушените в мазнина праз и лук, размития с малко вода червен пипер, лютите чушки и ситно нарязания магданоз...

1

Постен Гювеч

Открий всички 21 избрани предложения за постен гювеч в Готвач.бг.
Постен гюведж

Постен гюведж

2

1. Всички продукти се измиват и нарязват. 2. Задушава се лукът. 3. Прибавят се морковите. 4. След 5 мин. се прибавят чушката, праз лук...

Постен гювеч със зеленчуци

Постен гювеч със зеленчуци

1

Картофите се обелват и нарязват на едро. Слагат се на дъното на глинения гювеч. Лукът се нарязва на полумесеци, патладжанът и тиквичката на...

Постен гювеч с леща

Постен гювеч с леща

Картофите се обелват и нарязват. Морковите се нарязват на половинки или четвъртинки. Лукът се нарязва на не много ситно, а чесънът се наситнява...

Постен гювеч от картофи

Постен гювеч от картофи

3

Изчистените картофи се нарязват на филийки, нареждат се в гювеч и се посоляват. Приготвя се смес от разбитите яйца и прясното мляко. Сместа...

Постен зеленчуков гювеч

Постен зеленчуков гювеч

1

За тази рецепта ще ви трябва обемен глинен съд, където да наредите на етажи наситнения лук, нарязаните на кръгчета картофи, моркови и чушки, а...

Постен летен гювеч

Постен летен гювеч

на едро. Запържваме лука с малко олио и го прехвърляме в гювеч. Добавяме и другите продукти в гювеча. Посоляваме, поръсваме с черен пипер и...

Постен гювеч на фурна

Постен гювеч на фурна

, сол на вкус, черният пипер и чубрица. Доматите се рендосват и се добавят в тенджерата. Всичко това се разбърква добре и се изсипва в гювеч...

Босненска бурания – постен гювеч

Босненска бурания – постен гювеч

Режем почистените и обелени картофи на кръгчета с дебелина 2 мм и ги поставяме в студена вода. Обелените тиквички режем на кръгчета с дебелина 4...

Постен гювеч в микровълнова

Постен гювеч в микровълнова

Лукът и чушките се нарязват на ситно, а патладжаните - на кубчета. Лукът се задушава с маслото в закрит съд 3 минути при 100% мощност на...

Постен селски гювеч

Постен селски гювеч

и подправките. Ястието се пече на 180 градуса до готовност. Малко преди края на печенето се поставят маслините. Гювечът се допича на горен реотан и се сервира топъл, поръсен с листенца магданоз....

Постен славянски гювеч

Постен славянски гювеч

Лукът се почиства, нарязва на ситно и се задушава в мазнина с няколко лъжици вода. Прибавят се нарязаните на кръгчета морков, чушка, зелен...