Мини постен пай

Мини постен пай

0

Замесва се меко тесто от вода, суха мая, сол, олио, брашно и щипка захар. Оставяме да се отпусне за 20 минути на топло. Картофите се обелват...

1

Постен пай с Ябълки

Открий всички 34 авторски предложения относно постен пай с ябълки в Готвач.бг.
Ябълков пай

Ябълков пай

Последователно продуктите се объркват и се получава еднородна смес. Накрая се прибавят нарязаните ябълки. Пече се на 170 г за 30 мин. с вентилатор. По желание се поръсва с пудра захар....

Бисквитен пай с ябълки

Бисквитен пай с ябълки

В наслена тава се нареждат бискитите върху тях ябълките, нарязани на полумесеци. Жълтъците се разбиват със захарта. Прибавя се брашното с...

Пай с ябълки

Пай с ябълки

В купа се разбиват яйцата със захарта. Добавят се олиото, ванилията и орехите. Рендосват се ябълките и постепенно се добавя брашното и се...

Икономичен постен сладкиш с ябълки

Икономичен постен сладкиш с ябълки

печене се разстила половината тесто. Изсипва се плънката от настъргани ябълки с орехи, галета, канела, ванилия. Отгоре се накъсва на малки...

Постен ябълков щрудел

Постен ябълков щрудел

Първо пригответе плънката, като за целта настържете на ренде ябълките, смесете ги със счуканите орехи, галетата, канелата и захарта...

Постен ябълков сладкиш

Постен ябълков сладкиш

6

Ябълките се обелват и настъргват. Посипват се със захарта и се оставят да престоят 1 час. След това се прибавят и останалите продукти и...

Пай с ябълки и ананас

Пай с ябълки и ананас

1

добре. Разстелете половината тесто на дъното на намазнената форма за пай. Отгоре изсипете сместа. Покрийте с останалото тесто. Надупчете пая с...

Пай с дюли и ябълки

Пай с дюли и ябълки

Смесва се брашното с бакпулвера и солта. В купа разбиваме маргарина със захарта до получаване на пухкав крем. Добавя се разбитото яйце и...

Лесен ябълков пай

Лесен ябълков пай

съд разбиваме яйцата, захарта, брашното, ванилията и бакпулвера. Когато маслото стегне, нареждаме филийките ябълки и върху тях, посипваме от...

Сочен ябълков пай

Сочен ябълков пай

градуси (около 160), само на горен реотан, докато се зачерви. Готовият ябълков пай се консумира изстинал....

Селски ябълков пай

Селски ябълков пай

подреждаме ябълките, нарязани на тънки филийки. Печем в умерена фурна. Поръсваме при сервирането с пудра захар - за предпочитане, когато сладкишът е изстинал добре....