вторник, 6 октомври
Вкусни постни манджи с праз
Какво да сготвя

Вкусни постни манджи с праз

0

Празът може да е основен продукт при приготвянето на много вкусни ястия. Неслучайно готвенето с праз има дългогодишни традиции и в българската традиционна кухня. Предлагаме ви две рецепти с праз.

1

Постни Манджи с Праз

Постни Манджи с Праз - направи си сам идеи и препоръки. Статии и материали на едно място. Кулинарни и здравни статии за Постни Манджи с Праз.
 • Постни Манджи с Праз - Плънки за постни лозови сармиКакво да сготвя

  Плънки за постни лозови сарми

  29.12.20130

  Предлагаме ви два варианта за плънка за постни лозови сарми, като първият е подходящ предимно за студените месеци, тъй като ви е необходим праз. Ето и кои са нужните продукти.

 • Постни Манджи с Праз - Постни и лесни ястия с оризКакво да сготвя

  Постни и лесни ястия с ориз

  28.03.20131

  Един от най-често използваните продукти е оризът. Единствената особеност при неговото приготвяне е количеството вода, което се добавя, за да набъбне достатъчно. Иначе няма нищо сложно в сготвянето му – вкусен е с месо, както и на постни ястия.

 • Постни Манджи с Праз - Вкусни плънки за празнични сармиКулинарни Съвети

  Вкусни плънки за празнични сарми

  09.02.20140

  През по-студените месеци на годината, когато празниците се редят един след друг, едно от задължителните ястия, които присъстват на трапезата, са сармички.

 • Постни Манджи с Праз - Вегетарианско царство: Икономични и вкусни кюфтета от празКакво да сготвя

  Вегетарианско царство: Икономични и вкусни кюфтета от праз

  24.09.20150

  Колкото и любимо да ни е дадено ястие, то започва да втръсва. Ето защо ще Ви предложим да пробвате нещо по-различно, а именно - как се приготвят кюфтета от праз лук, които ще паснат изцяло на вегетарианската ви диета

 • Постни Манджи с Праз - Тайната на вкусните сармиКулинарни Съвети

  Тайната на вкусните сарми

  21.04.20121

  Всяка домакиня желае да приготвя вкусни гозби за своето семейство. Ето някои идеи как да направите най-вкусните сарми за любимите си хора.

 • Постни Манджи с Праз - Повече праз, по-малко холестеролКое за какво е полезно

  Повече праз, по-малко холестерол

  30.04.20141

  Приемането на поне 2седмично на праз предпазва от рак на дебелото черво и простатата, и намалява нивото на холестерола, високото кръвно налягане. Праз лукът е добър източник на желязо.

 • Постни Манджи с Праз - Какво да сготвя с праз?Какво да сготвя

  Какво да сготвя с праз?

  07.02.20130

  Историята разказва, че древните римляни консумирали праза, за да прочистват гърлото и гласа си. Самият Нерон приемал голямо количество от този вид лук, преди да говори пред публика.

 • Постни Манджи с Праз - Чувствате се глупави и мързеливи? Виновна е храната!Любопитно

  Чувствате се глупави и мързеливи? Виновна е храната!

  13.06.20101

  Ленност и загуба на паметта очаква тези, който се тъпчат с мазни храни. Борба със затлъстяването, диабетът и сърдечна недостатъчност с правилно хранене. Един интересен експеримент.

 • Постни Манджи с Праз - Вкусни супи, богати на витаминиКакво да сготвя

  Вкусни супи, богати на витамини

  21.05.20130

  Супите със зеленчуци и зелени подправки съдържат много витамини и се отразяват много добре на здравословното състояние. Те се препоръчват, тъй като са здравословни и вкусни.

 • Постни Манджи с Праз - Засищащи зимни супиКакво да сготвя

  Засищащи зимни супи

  20.02.20130

  От месните супи можете да си приготвите супа топчета. Ако искате да опитате нещо по-различно, направете си борш – това е руска супа, в която се слагат доста продукти и която е доста засищаща.

 • Постни Манджи с Праз - Можем ли да консервираме манджи в бурканиКулинарни Съвети

  Можем ли да консервираме манджи в буркани

  19.11.20123

  Ако сте консервирали някаква манджа и при отварянето забележите, че капачката е изпъкнала, а не хлътнала, трябва да изхвърлите сготвеното – най-вероятно е развалено.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Постни Манджи с Праз - рецепти и теми за малки и големи. Всичко за Постни Манджи с Праз на едно място. Гласувайте за Постни Манджи с Праз от звездичките над текста. Кулинарни рецепти, съвети за хранене, програми за отслабване, здравни препоръки. Приятно разглеждане на нашите рецепти и материали на тема Постни Манджи с Праз. Готвач.бг - уникален сайт за майсторски рецепти, диетично хранене, оценки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.