вторник, 6 октомври
Орехите са полезни срещу диабет
Хранене при проблеми

Орехите са полезни срещу диабет

0

Хранителен режим, в който фигурират повечко орехи, помага на пациентите с диабет тип 2 и спомага за борбата със сърдечно-съдовите заболявания.

1

Правилен Хранителен Режим

Правилен Хранителен Режим - готварски съвети за всяка домакиня. Статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни материали за Правилен Хранителен Режим.
 • Правилен Хранителен Режим - Диетата преборва депресиятаДиети

  Диетата преборва депресията

  04.11.20090

  С помощта на диета можете да се отървете не само от целулита и излишните килограми, но и от депресията. Проучване доказа, че хората от средиземноморския регион не страдат от депресия.

 • Правилен Хранителен Режим - Дневен здравословен хранителен режимДиети

  Дневен здравословен хранителен режим

  20.02.20120

  Поддържането на дневен здравословен хранителен режим е един чудесен начин да бъдете във форма и да извършите благоприятни промени в начина си на хранене.

 • Правилен Хранителен Режим - Боровинките намаляват значително холестерола дори и при животниКое за какво е полезно

  Боровинките намаляват значително холестерола дори и при животни

  24.08.20100

  Антиоксидантната способност на боровинките е един от факторите, с които може да се обяснени намаляването на нивото на холестерола. Боровинките са с високо съдържание на полифеноли и антиоксиданти.

 • Правилен Хранителен Режим - Скандинавската кухня е най-здравословнаКое за какво е полезно

  Скандинавската кухня е най-здравословна

  14.07.20130

  Диетолози дори смятат, че начинът, по който се хранят скандинавците, не само ще помогне да бъдем във форма и да не качваме килограми, но и ще ни предпази от сърдечно-съдови заболявания.

 • Правилен Хранителен Режим - Диета на д-р Дийн ОрнишДиети

  Диета на д-р Дийн Орниш

  20.09.20134

  Към хранителния режим доктор Орниш препоръчва и някакви упражнения – поне час три пъти през седмицата. Освен това той препоръчва храненето да бъде на малки порции.

 • Правилен Хранителен Режим - Житен режимДиети

  Житен режим

  11.06.20139

  Житният режим се препоръчва за пречистване на организма, а също така и за сваляне на излишните килограми. Освен това житният режим служи и за избистряне на мисълта.

 • Правилен Хранителен Режим - Боровинките даже предпазват от радиционно облъчванеКое за какво е полезно

  Боровинките даже предпазват от радиционно облъчване

  25.10.20120

  Според ново проучване, при стриктното следване на хранителен режим, който е богат на боровинки, би могло да се постигнат така желани резултати, като забавяне на стареенето най–вече в полза на мозъчнит

 • Правилен Хранителен Режим - Затлъстелите деца са жертви на майките сиХранене при проблеми

  Затлъстелите деца са жертви на майките си

  28.12.20130

  Фрази като: Докато не си изядеш всичко, няма да ставаш от масата, са ни познати до болка от нашето детство. Ново изследване установи, че причина за това е вината за похабяване на храната.

 • Правилен Хранителен Режим - Най-диетичните плодовеКое за какво е полезно

  Най-диетичните плодове

  27.10.20120

  Плодовете са полезни за всеки хранителен режим и ни доставят много витамини. Но някои от тях имат повече захари, което не ги прави подходящи за диетичен режим.

 • Правилен Хранителен Режим - Холивудската диета с бебешко пюре е вредна за здраветоДиети

  Холивудската диета с бебешко пюре е вредна за здравето

  30.09.20100

  Диетата с бебешки пюренца на Дженифър Анистън е вредна за зрелите хора, категорични са експерти. Храната за новородени е предназначена за много по-малко тегло и не помага на възрастните да слабеят

 • Правилен Хранителен Режим - Хранене при диабет тип 2Диета при проблеми

  Хранене при диабет тип 2

  22.07.20130

  При диабет тип 2 е задължително успешното нормализиране на личното тегло. Повечето плодове са забранени, но може да си позволите понякога в малки количества пъпеш, диня и др.

Избрано

Какво другите търсят

Какво Ново

Правилен Хранителен Режим - избрани рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Правилен Хранителен Режим на едно място. Дай своята оценка за Правилен Хранителен Режим от звездичките над този текст. Кулинарни рецепти, здравословно хранене, диети, здравни съвети. Приятно разглеждане на нашите рецепти и материали за Правилен Хранителен Режим. Готвач.бг - уникален портал за майсторски рецепти, правилно хранене, оценки и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.