вторник, 9 февруари
Празена каша

Празена каша

1

празената каша се сгъсти, я снемете от котлона и поднесете в купичка, поръсена с черен пипер.

1

Празена Каша

Прегледай всички 14 кулинарни идеи относно празена каша в Готвач.бг.
Празена каша със суджук

Празена каша със суджук

26.01.2016

се брашното. И то се запържва за 1-2 минути и постепенно се налива водата. Суджукът се нарязва на парченца и се прибавя към праза и соса

Празеник

Празеник

27.04.2013

см, за да може празеника да диша. Печете в предварително загрята умерена фурна.

Празена яхния

Празена яхния

19.01.2013

яхния от котлона. Поднесете порция празена яхния със запечен колбас по избор.

Празена супа

Празена супа

31.10.2013

Лукът се нарязва на ситно, а празът на тънки кръгчета, от които се отделя съвсем малко за гарниране. Останалата част, заедно с лука, се задушава

Празена супа със сирене

Празена супа със сирене

16.12.2013

, след което го размиваме в 2-3 с.л. студена вода и мазнината. Прибавяме получената каша към сварения праз с разбъркване и оставяме да поври за

Празени кюфтета

Празени кюфтета

30.10.2015

Празът се бланшира и се нарязва на ситно. Картофите се сваряват, изчаква се да изстинат и се настъргват. Към картофите се добавя празът

Празена яхнийка със зеленчуци и кюфтенца

Празена яхнийка със зеленчуци и кюфтенца

16.01.2016

Оформяме кюфтенца, които запържваме в тенджерка и прехвърляме в тава. В същата мазнина запържваме надребнения зарзават. Отделно миксираме

Пиперена каша

Пиперена каша

01.10.2012

Обелете чушките и ги нарежете ситно. Загрейте масло и олио в тенджера и ги сложете да се запържат. Долейте след малко водичка, колкото да ги

Петел каша

Петел каша

21.11.2013

Петелът се измива, нарязва и сварява. След това се обезкостява и месото се нарязва на малки парчета. Загрява се маслото и в него се запържват

Пилешка каша

Пилешка каша

09.04.20121

. Прибавете късчетата пилешко и всички подправки на вкус. Бъркайте непрекъснато на котлона за 10-тина минути, докато се получи гъста каша. Щом е готово снемете и поднесете с накълцан магданоз.

Амарантова каша

Амарантова каша

08.04.2015

Смесете прясното мляко с ванилията и го сварете. Объркайте двата вида ядки с брашното и добавете към врялото мляко при непрекъснато бъркане

Избрано

Какво Ново

Празена Каша, изпитани предложения и статии за малки и големи. Имаш критика или въобще не откри онова, което търсиш? За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.