Домашен козунак

Домашен козунак

4

намажете с разбит белтък и по желание поръсете с кристална захар, нарязани ядки и т.н. Сложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....

1

Приготвяне Домашен Козунак

Прегледай всички 32 кулинарни идеи за приготвяне домашен козунак в Готвач.бг.
Вкусен козунак, приготвен в хлебопекарна

Вкусен козунак, приготвен в хлебопекарна

минути. Проверете с клечка дали е изпечен. Извадете готовия козунак върху решетка, за да се охлади. Рецептата е на Лабрекс от кулинарната тема Опитайте! Вкусно е! в Бг-мама....

Любим домашен парен козунак

Любим домашен парен козунак

Размива се маята в 1 ч.ч. хладка вода и 150 г брашно. Покрива се с кърпа и се оставя на топло. Разбиват се 8 яйца със захарта и солта, добавя се...

Домашен козунак с локум

Домашен козунак с локум

4

разтеглете, сложете половината стафиди и локум и омесете отново. Така направете и с другата част о тестото. Двете части са за два средни козунака...

Домашен козунак с ракия

Домашен козунак с ракия

31

Разбивате яйцата, захарта, ванилията, олиото и млякото с миксер. Пресявате брашното в тава и добавяте сместа и втасалата мая (маята се втасва с 1...

Невероятен Домашен Козунак

Невероятен Домашен Козунак

5

Всички продукти трябва да бъдат със стайна температура. Активира се маята, като се смесва с 50 мл от прясното млякото предварително затоплено...

Вкусен пухкав домашен козунак

Вкусен пухкав домашен козунак

8

искате козунакът да е по-препечен махнете фолиото и печете до видът, който ви харесва. Леко недопеченият козунак е по-ароматен, по-препеченият е по-хрупкав и по-траен. Добър апетит!...

Вкусен домашен козунак

Вкусен домашен козунак

втасва повторно. След второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на...

Ароматен домашен козунак

Ароматен домашен козунак

намазнена тава и оставяме на топло да втаса повторно. Когато втаса, обемът ще се увеличи двойно. Намазваме втасалия козунак с разбито яйце...

Домашен козунак с шоколад

Домашен козунак с шоколад

мин. на 180 градуса. След като е изпечен козунакът, си правим сироп от вода и захар 1:1 с четка намазваме и поръсваме със захар....

Домашно приготвена еленска кайма

Домашно приготвена еленска кайма

Еленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху...

Домашно приготвено бутер тесто

Домашно приготвено бутер тесто

За 1 част от тестото смесваме брашното със солта, постепенно добавяме водата и замесваме еластично тесто, което след това увиваме в стреч фолио и...