Домашен козунак

Домашен козунак

4

намажете с разбит белтък и по желание поръсете с кристална захар, нарязани ядки и т.н. Сложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....

1

Приготвяне Домашен Козунак

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за приготвяне домашен козунак в Готвач.бг.
Приготвяне на домашен бабек

Приготвяне на домашен бабек

3 

направи домашен бабек, но трябва да се знае, че бабекът става за около 3 месеца. Едва тогава може да се поднася на трапезата. След като е готов...

Приготвяне на домашни колбаси

Приготвяне на домашни колбаси

 

пушените и сурово сушените колбаси. Ето няколко рецепти за домашни колбаси: Домашен колбас от свински врат Необходими продукти: 1 кг...

Невероятен Домашен Козунак

Невероятен Домашен Козунак

1 

Всички продукти трябва да бъдат със стайна температура. Активира се маята, като се смесва с 50 мл от прясното млякото предварително затоплено...

Домашен козунак с локум

Домашен козунак с локум

4 

разтеглете, сложете половината стафиди и локум и омесете отново. Така направете и с другата част о тестото. Двете части са за два средни козунака...

Вкусен пухкав домашен козунак

Вкусен пухкав домашен козунак

8 

искате козунакът да е по-препечен махнете фолиото и печете до видът, който ви харесва. Леко недопеченият козунак е по-ароматен, по-препеченият е по-хрупкав и по-траен. Добър апетит!...

Домашен козунак с ракия

Домашен козунак с ракия

31 

Разбивате яйцата, захарта, ванилията, олиото и млякото с миксер. Пресявате брашното в тава и добавяте сместа и втасалата мая (маята се втасва с 1...

Приготвяне на домашни бонбони

Приготвяне на домашни бонбони

 

, ром или друг алкохол по избор; Начин на приготвяне: Първо сложете сметаната в тенджера и я оставете почти да заври. След това сложете...

Приготвяне на домашни пастети

Приготвяне на домашни пастети

1 

, копър, черен пипер Начин на приготвяне: Слагате всичко това в блендера и разбивате. Ако ви се струва твърде сухо и блендерът не се...

Ароматен домашен козунак

Ароматен домашен козунак

 

намазнена тава и оставяме на топло да втаса повторно. Когато втаса, обемът ще се увеличи двойно. Намазваме втасалия козунак с разбито яйце...

Домашен козунак с шоколад

Домашен козунак с шоколад

 

мин. на 180 градуса. След като е изпечен козунакът, си правим сироп от вода и захар 1:1 с четка намазваме и поръсваме със захар....

Вкусен домашен козунак

Вкусен домашен козунак

 

втасва повторно. След второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на...