Свински джолан на фурна

Свински джолан на фурна

0

покрие джоланите. Съдът се похлупва и се слага за 180 минути в загрята на 170 градуса фурна. Олиото се загрява и в него се запържва да...

1

Приготвяне на Джолан на Фурна

Открий всички 57 кулинарни идеи относно приготвяне на джолан на фурна в Готвач.бг.
Джолан с грах на фурна

Джолан с грах на фурна

08.10.2015

Извадете подготвения джолан да се отпуска. Вземете остър нож и с него направете разрези на няколко места по месото. След това ги разтворете леко...

Свински джолани на фурна

Свински джолани на фурна

09.04.20115

Вземете свинския джолан, нарежете го на 3-4 порции и го посолете, поръсете със смлян черен пипер и го натрийте с пресования чесън, размит с...

Свински джолан с картофи на фурна

Свински джолан с картофи на фурна

12.02.2016

умерена фурна, докато костта започне лесно да се отделя от месото. Картофите се нарязват на полумесеци. Овкусяват се с подправките, овалват...

Телешки джолан със зеленчуци на фурна

Телешки джолан със зеленчуци на фурна

13.11.2015

180 градуса фурна, като от време на време поливате месото със соса. Гответе ястието между 2 и 3 часа в зависимост от това дали харесвате...

Свински джолан с подправки на фурна

Свински джолан с подправки на фурна

13.08.20122

В тава за печене поставяме предварително овкусения и натрит със сол, червен пипер и смлян черен пипер джолан. Дъното на тавата намазваме с...

Джолан с картофи и гъби на фурна

Джолан с картофи и гъби на фурна

31.07.2012

Обезкостете свинския джолан и го нарежете на едри парчета. Добре го поръсете с подправки и леко объркайте, за да се разпределят равномерно по...

Как се приготвят перфектните пържоли на фурна

Как се приготвят перфектните пържоли на фурна

30.07.2015

и по-сочни. Независимо дали става въпрос за пилешки, свински или телешки пържоли, ако знаем правилния начин за приготвянето им на фурна, няма...

Свински джолан на фурна с бира и соев сос

Свински джолан на фурна с бира и соев сос

07.01.20131

Джоланите се шпиковат с чесъна на няколко места. Натриват се с черния и червен пипер и солта. Слагат се в дълбока тава и се заливат с бирата...

Задушен джолан

Задушен джолан

27.03.20141

с фолио и задушаваме около 2 часа във фурна, предварително загрята на 220 градуса. Изваждаме ястието от фурната. Отстраняваме фолиото и...

Пълнен джолан

Пълнен джолан

02.04.2012

тава. Залейте го с виното, сложете фолио и го пъхнете да се пече в умерено загряна фурна. Пекат се за 2 часа на около 220 градуса фурна. Към...

Джолан гулаш

Джолан гулаш

29.04.20121

да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....

Другите гледат още

Какво Ново