Домашната ракия ще се вари с вносно грозде

Домашната ракия ще се вари с вносно грозде

0

Тъй като цените на българското грозде се вдигнаха заради съсипаната тазгодишна реколта, родните производители на ракия ще варят напитката с...

1

Приготвяне на Домашна Ракия от Грозде

Открий всички 14 авторски предложения относно приготвяне на домашна ракия от грозде в Готвач.бг.
Домашна ракия от смокини

Домашна ракия от смокини

3 

дрожди, за да ускорите ферментацията. След това ракията се дестилира. Алкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е около 38 градуса....

Кое грозде става за ракия?

Кое грозде става за ракия?

 

Хубава ракия се прави от качествено грозде с достатъчно висока захарност. За направата на ракия може да използвате винени сортове от типа...

Домашен козунак с ракия

Домашен козунак с ракия

31 

докато си удвои обема. След това го размесвате и добавяте ракията и лимона, разделяте го на 3 равни части които правите на дълги около 1 метър змии...

Ракия

Ракия

 

домашна ракия. Те трябва да престоят така поне десетина дни. С получената течност се мажат засегнатите места....

Домашната ракия била опасна

Домашната ракия била опасна

6 

Изобщо не е истина, че домашната ракия е по-безопасна от тази, продавана в търговските обекти. Произведенията на този тип домашен алкохол...

Ликьор с домашна ракия и ягоди

Ликьор с домашна ракия и ягоди

3 

Измиваме и почистваме ягодите, след това ги слагаме в шише с широк отвор и сипваме ракията, оставяме го в мазето за 15 дни. След това го...

Гроздова ракия

Гроздова ракия

3 

Гроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино. Важно е добре да се съхранят джибрите, ако...

Ракия Анасонлийка

Ракия Анасонлийка

1 

Счукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни. След това добавете 5 л вода и...

Крушова ракия

Крушова ракия

6 

изварява веднага. След това се дестилира, като алкохолният градус на крушовата ракия трябва да е 38 градуса. Прехвърля се в бъчва и се съхранява....

Ябълкова ракия

Ябълкова ракия

10 

, кашата се бърка 3 пъти на ден. Щом приключи ферментацията кашата се изварява и дестилира. Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да е 38 градуса....

Гроздова ракия

Гроздова ракия

3 

Гроздовата ракия се произвежда при дестилацията на гроздовите джибри от производството на вино. Важно е добре да се съхранят джибрите, ако...