четвъртък, 11 февруари
Пълнен заек

Пълнен заек

4

Вземете цял заек и го почистете. Дробът сложете да се свари, след което го нарежете на парченца. Загрейте олиото и запържете накълцаните лук

1

Приготвяне на Заек

Прегледай всички 36 кулинарни идеи относно приготвяне на заек в Готвач.бг.
Пържен заек

Пържен заек

02.05.2011

. След това долейте 1 ч.ч. от маринатата, похлупете плътно и задушавайте заека на умерен огън, като от време на време доливате малко от маринатата

Шпикован заек

Шпикован заек

13.03.20121

поливайте със соса, а ако се изпари течността, долейте още вода. Прехвърлете опечения заек в голяма чиния. Сосът от тавата разбийте с яйцето и киселото мляко и гарнирайте с него шпикования заек при поднасяне.

Заек яхния

Заек яхния

15.05.2013

Нарежете заека на малки порционни парчета, а бекона не тънки филийки. Лукът и магданоза са нарязват на ситно. В подходящ глинен съд, с

Заек капама

Заек капама

15.01.2014

смес напълнете заека и го зашийте. Сложете го в глинен гювеч. Полейте го с малко вода, виното и малко олио. Похлупете гювеча и го поставете в студена фурна. Пече се, докато заекът не омекне напълно.

Задушен заек

Задушен заек

18.12.2012

горещо масло заедно с бутчетата. Долива се с бульон, приготвен от главата и костите. След 1 до 2 часа (в зависимост от количеството) месото се

Печен заек

Печен заек

25.05.2009

солта) и поставяте парчетата заек вътре. Съдът се завива с фолио, прибира се на студено и се оставя да престои 24 ч. Изваждат се парчетата

Маринован заек

Маринован заек

18.11.2013

Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително

Торта Заек

Торта Заек

02.02.20161

. Разполагат се в по-голяма тава и се оформя заек. Крем: Всички продукти се разбъркват добре, без белтъците. Те се разбиват на сняг отделно и се

Фарширован заек

Фарширован заек

20.07.2011

сланината, нарязана на дребни парченца и сол на вкус. Каймата се омесва добре. Смъква се кожата на заека. Мекото месо от задните части се

Фалшив заек

Фалшив заек

11.09.20131

Омесете каймата с накиснатия в млякото хляб, настъргания лук, подправките, яйцата и кашкавал. Оставете да престои за 1 час в хладилник. След

Заешка плешка

Заешка плешка

30.05.20091

Плешката се пече нарязана на порции или цяла. Измитото месо се отцежда, обелва се и се шпикова с тънки парчета сланина. Залива се със сгорещен

Избрано

Какво Ново

Приготвяне на Заек, практични предложения и статии за всеки ден и вкус. Имаш предложение или просто не откри това, което ти трябва? За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.