Саварини Охлюви

Саварини Охлюви

0

белтък и поръсете с орехите, размесени с ванилията. Навийте на стегнато руло, което нарежете на охлюви с дебелина около 1 см. Наредете...

1

Приготвяне на Охлюви

Открий всички 13 подбрани съвети за приготвяне на охлюви в Готвач.бг.
Баклава-охлюви

Баклава-охлюви

1

с горещ сироп, приготвен от водата и захарта, след 15-минутно варене. След 5 часа обърнете охлювчетата, за да се напоят и от другата страна. Сервират се след 24 часа....

Захаросани Охлюви

Захаросани Охлюви

1

7-8 см. Лентите се навиват на охлюви, като горната им страна се потапя в захар. Пекат се в умерена фурна до златисто-розово....

Сиропирани охлюви

Сиропирани охлюви

Сиропът се приготвя, като захарта и водата се смесват. След като кипне сиропът, се оставя да ври 5 минути, отстранява се от огъня и се добавя...

Пържени охлюви

Пържени охлюви

''. Поставяме почистените охлюви в тенджара или купа и сега започва големият ********* ! Наливаме оцет на око и мачкаме здраво, изплакваме ги...

Варени охлюви

Варени охлюви

1

Добре измитите в подсолена вода охлюви поставете в съд със студена вода и ги сварете на тих огън. След като се препенят, прибавете подправките и врат до готовност. Сервирайте с черупките и бульона....

Сладки охлюви

Сладки охлюви

, приготвена от разбитите захар и белтъци. Върху нея се слагат счукани орехи. Завива се на руло и се нарязва на тънко. Така направените охлюви се пекат до зачервяване в предварително загрята фурна на 180 градуса....

Охлюви яхния

Охлюви яхния

Измийте охлювите с хладка вода и сложете да се варят в достатъчно количество вода. Сварете ги, докато започнат лесно да се вадят от черупките...

Пълнени охлюви

Пълнени охлюви

орехче и бял пипер. Изсипете и нарязаните на дребно охлюви, разбъркайте за минута и прехвърлете сместа в чопър. Може да използвате и пасатор...

Охлюви плакия

Охлюви плакия

Почистете охлювите и ги сварете за около 15 минути в подсолена вода, като накрая добавите оцета. След това отцедете и извадете месото от...

Охлюви пане

Охлюви пане

3

Събраното количество охлюви (поне 100 броя) се оставят за 2 дена в съд с капак с вентилационни отвори, който да се отстранява по трудно за да не...

Панирани охлюви

Панирани охлюви

2

, царевичното брашно, накълцания магданоз, сусама и пуснете охлювите да се овалят отвсякъде в панировката. Загрейте мазнина за пържене, всеки охлюв...