петък, 28 август
Примерно меню за 6-седмична диета Шред
Диети

Примерно меню за 6-седмична диета Шред

0

6-седмичният хранителен режим е предназначен за хора, искащи да приберат дадени части от тялото, да се стегнат и да намалят носения размер. С диетата Шред се топят най-вече подкожните натрупвания.

1

Примерно Меню при Подагра

Примерно Меню при Подагра - направи си сам съвети и идеи. Най-новите статии и материали в нашия сайт. Кулинарни и здравни препоръки за Примерно Меню при Подагра.
 • Примерно Меню при Подагра - Пурини в хранитеХранене при проблеми

  Пурини в храните

  14.01.20123

  Препоръчва се умерената консумация на храни с високо съдържание на пурини за хората, които са с предразположеност към подагра. Кафето е един от продуктите с най-високо съдържание на пурини.

 • Примерно Меню при Подагра - Хранене при подаграХранене при проблеми

  Хранене при подагра

  14.12.201110

  При подагра основният принцип в храненето трябва да е балансирането. При подагра са забранени дреболийките, пушените меса, пикантните подправки, пърженото месо.

 • Примерно Меню при Подагра - Средиземноморска диета: Примерно меню за красота и здравеДиети

  Средиземноморска диета: Примерно меню за красота и здраве

  10.06.20100

  Хранителните навици на жителите на Италия, Франция, Испания, Гърция и дори Северна Африка са еталон за здравословно хранене. В менюто им влиза всичко: риба, млечни продукти, плодове и зеленчуци

 • Примерно Меню при Подагра - Диетични режими за пълни и слаби хораДиети

  Диетични режими за пълни и слаби хора

  17.06.20113

  Писали сме много, че може да се отслабне не само с гладуване, ами ако подберете подходящите храни. Примерно диетично меню за много пълни и меню за сваляне на 4-5 кг.

 • Примерно Меню при Подагра - Ананасова диетаДиети

  Ананасова диета

  10.08.20130

  В менюто си праз този период трябва да включите 600-700 грама от ананас, 200-300 грама месо или гъби, зеленчуци, или плодове. Комбинациите и порциите са по ваш избор, само че месото трябва да е бяло. Мазнините се премахват, а консумацията на въглехидрати

 • Примерно Меню при Подагра - Примерно меню за вечеряКакво да сготвя

  Примерно меню за вечеря

  06.02.20140

  Предлагаме ви примерно меню за вечеря, като сме подбрали две менюта с по едно основно ястие. В едното меню има десерт, а другото салата. Ето ги и рецептите.

 • Примерно Меню при Подагра - Диета с кисело зелеДиети

  Диета с кисело зеле

  11.01.20130

  Сега е сезона на туршиите и киселото зеле. Идеален момент да послушате руските диетолози за диета с кисело зеле. Тази нискокалорична храна е много богата на витамини A, B, C и K, както и на минерали.

 • Примерно Меню при Подагра - Тридневна плодова диетаДиети

  Тридневна плодова диета

  24.06.20130

  В тон с лятото идва тридневната плодова диета. Изморени от жегите, всеки от нас желае да похапва нещо леко и разхлаждащо, каквито именно са любимите на млади и стари плодчета.

 • Примерно Меню при Подагра - Примерно меню за рожден денПразнична Трапеза

  Примерно меню за рожден ден

  01.04.20131

  За салатата е важно я да съобразите със сезона. Предястието не е задължително, но трябва да е нещо по-леко. Основното по-традиция е хранително и обикновено включва месо. За десерта – всичко каквото ви хрумне е подходящо.

 • Примерно Меню при Подагра - Седмично меню за диабетициДиета при проблеми

  Седмично меню за диабетици

  04.05.20143

  Диетата при диабет е неизбежна. Тя съдейства за нормализиране на въглехидратната обмяна, както и да се активират функциите на задстомашната жлеза, като се компенсира диабетното разстройство и се увеличат защитните сили на организма, спрямо инфекции

 • Примерно Меню при Подагра - Примерно меню за разделно храненеДиети

  Примерно меню за разделно хранене

  02.06.20129

  Разделното хранене е такъв начин на хранене, при който различни продукти се консумират през определен интервал от време и не се смесват.

Избрано

Какво другите търсят

Примерно Меню при Подагра - избрани рецепти и теми за малки и големи. Всичко за Примерно Меню при Подагра в нашия сайт. Гласувай за Примерно Меню при Подагра от звездичките над този параграф. Бързи рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни съвети. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и теми на тема Примерно Меню при Подагра. Готвач.бг - национален сайт за изпитани рецепти, диетично хранене, мнения и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук.