петък, 18 април
Цвеклото вталява и лекува хемороиди
Диети

Цвеклото вталява и лекува хемороиди

0

С варено цвекло ще успеете да свалите четири килограма за десет дни. Освен че помага за отслабването, цвеклото притежава свойството да лекува хемороиди.

1

При Хемороиди Какво Може да се яде

При Хемороиди Какво Може да се яде - здравни и кулинарни полезни и практични съвети. избрани статии и текстове за При Хемороиди Какво Може да се яде на едно място. Кулинарни и здравни статии за При Хемороиди Какво Може да се яде.
 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Хранителен режим при хемороиди
  Диета при проблеми

  Хранителен режим при хемороиди

  05.02.20130

  Храненето трябва да бъде редовно, поне по 4-5 пъти дневно, ако е възможно – по едно и също време. Почти задължително е да се изключат спиртните напитки, силно пикантните и пушени храни.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Лечебни свойства на дивите кестени
  Кое за какво е полезно

  Лечебни свойства на дивите кестени

  28.11.20121

  Кестените са дървета и ядки от семейството Бук. Те са отглеждани от древността в Ориента и Европа. Кестените и в частност дивите са необичайно полезни дарове на природата, използвани от незапомнени времена.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Луличка
  Билки

  Луличка

  15.05.20130

  Луличката е многогодишно тревисто растение от семейство Живеничеви. Луличката има много добро жлъчегонно и обезболяващо действие. Луличката е отровна билка, затова трябва да се внимава с дозите.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Желязото в менюто ни
  Кулинарни Съвети

  Желязото в менюто ни

  02.10.20112

  Човешкото тяло използва желязо, за да подсили защитните си функции, за да се снабди с енергия и да подобри пренасянето на кислород към органите. От колко желязо се нуждаем?

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Калоферче
  Билки

  Калоферче

  22.01.20131

  Калоферчето е многогодишно тревисто растение, което е познато под наименованието балсамна хризантема. Калоферчето се използва за овксусяване на боб, агнешко и картофи. Калоферчето подобрява апетита.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Опасно ли е прекаляването със сладко
  Кое за какво е полезно

  Опасно ли е прекаляването със сладко

  04.09.20124

  Сладкото е любимо на много хора, но малцина знаят, че то може да ви нанесе неподозирани вреди, ако прекалявате с него. Ако прекалявате със сладкото, това може да навреди на имунната ви система.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Гръмотрън
  Билки

  Гръмотрън

  20.02.20140

  Гръмотрън е многогодишно полухрастовидно растение, което достига височина до 60 см. Гръмотрънът има отлично пикочогонно и противовъзпалително действие. Народна медицина с гръмотрън.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Най-опасните консерванти в храните
  Кое за какво е полезно

  Най-опасните консерванти в храните

  09.11.20120

  Всички видове консерванти, оцветители, подобрители и прочие в храната могат да бъдат вредни, макар често производителите да се опитват да ни убедят, че те не просто не са вредни, а дори напротив – полезни са.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Чувен
  Билки

  Чувен

  04.02.20130

  Чувенът е многогодишно тревисто растение, което се среща в почти цяла България. Чувенът се използва за направата на вкусна халва. Чувенът помага при запек, хемороиди, кожни наранявания и циреи.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - За ползите от зеленчуковите и плодови сокове
  Кулинарни Съвети

  За ползите от зеленчуковите и плодови сокове

  23.09.20110

  Сокът от пъпеш е полезен за нервната система, помага при атеросклероза, заболявания на бъбреците и на пикочния мехур, действа добре при запек и при хемороиди.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Пипериче
  Билки

  Пипериче

  20.03.20140

  Пиперичето е едногодишно тревисто растение от семейство Лападови. Пиперичето цъфти през месеците юли-септември. Пиперичето има много добро противовъзпалително и кръвоспиращо действие.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Здравословни ползи от кестените
  Кулинарни Съвети

  Здравословни ползи от кестените

  23.10.20120

  Чудесен избор са за хора, които изразходват физическа енергия и се препоръчват при стомашно-чревни разстройства. Ако страдате от разширени вени също можете да се обърнете към кестените за помощ – укрепват стените на венозните съдове.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Пчелник
  Билки

  Пчелник

  20.05.20130

  Пчелникът e многогодишно тревисто растение със сиво-зелен цвят. Пчелникът принадлежи към семейство Устноцветни. Пчелникът притежава добро отхрачващо и дезинфекционно действие.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Царевицата е суперхрана
  Кулинарни Съвети

  Царевицата е суперхрана

  09.06.20111

  Царевицата е суперполезна. Тя е достатъчна за набавянето на всички необходими витамини за организма. Зърнената култура предпазва сърцето и организма от различни заболявания като диабет.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Живениче помага при лениви черва
  Хранене при проблеми

  Живениче помага при лениви черва

  14.03.20140

  Живеничето или т. нар. разгон е плевел, широко използван в народната медицина. То има високо и тънко червеникаво стебло, което може да достигне до метър височина.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Вирджински хамамелис
  Билки

  Вирджински хамамелис

  20.03.20130

  Вирджинският хамамелис /Witch hazel/ е растение от семейство Хамамелидови. Вирджинският хамамелис произхожда от Северна Америка. Вирджинският хамамелис спира кървенето и има още много здравословни приложения

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Рецепти с гръмотрън от народната медицина
  Кое за какво е полезно

  Рецепти с гръмотрън от народната медицина

  02.03.20140

  Гръмотрънът има противовъзпалително действие. Билката често се използва при простатит, проблеми с уринирането, камъни в бъбреците, подагра, ревматизъм и др.

 • При Хемороиди Какво Може да се яде - Зелето предпазва от язва
  Кое за какво е полезно

  Зелето предпазва от язва

  08.04.20131

  Зелето има силно изразен превантивен ефект срещу язва. Причина за това е високото съдържание на витамин U в хрупкавия зеленчук. Зелето съдържа и значителни количества минерални вещества - калций, калий и фосфор.

Избрано

Какво другите търсят

При Хемороиди Какво Може да се яде - рецепти и полезна информация за малки и големи. Всичко за При Хемороиди Какво Може да се яде под един покрив. Оцени При Хемороиди Какво Може да се яде от звездичките над този текст. Перфектни рецепти, правилно хранене, програми за отслабване, здравни препоръки. Приятно разглеждане на тестваните ни рецепти и материали за При Хемороиди Какво Може да се яде. Готвач.бг - национален портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.