Пролетни салати и предястия

Пролетни салати и предястия

0

Най-предпочитаните продукти за пролетни салати са марулите, спанакът, изобщо всякакви зелени листни зеленчуци, които през зимата не...

1

Пролетни Предястия

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за пролетни предястия в Готвач.бг.
Протеини

Протеини

3 

аминокиселините, съдържащи се в протеините, за да произвеждат собствени протеини. Видове протеини Съществуват различни видове протеини, на база произхода...

Пролетни тиганици

Пролетни тиганици

 

Смесват се брашното, яйцата и 170-200 мл хладка вода. Слагат се и другите продукти за тестото, като олиото се прибавя последно. Замесва се меко...

Пролетни яйца

Пролетни яйца

2 

Почистете, измийте и нарежете зеленчуците. В подходящ тиган запържете лука и чесъна, щом омекнат прибавете спанака. Овкусете със сол и черен...

Пролетни картофки

Пролетни картофки

1 

Измийте и почистете картофите, след което ги сложете да се сварят, но внимавайте да не се преварят. Твърдо сварените картофи се отцеждат от...

Пролетни шницели

Пролетни шницели

8 

Натопете хляба във вода и го оставете да се отцеди. Смесете филията с каймата заедно с 1 яйце. Накълцайте наситно копъра и спанака и ги...

Пролетни палачинки

Пролетни палачинки

 

В купата на кухненския робот изсипете брашното и солта. Като разбърквате, прибавяйте по малко от водата, докато се образува топка. Извадете...

Пролетни картофи

Пролетни картофи

1 

Нарежете картофите на колелца с дебелина 1 см без да ги белите (по желание ги обелете). Сложете ги да се задушават в тенджера с незалепващо...

Пролетни сарми

Пролетни сарми

 

Задушете ситно нарязания зелен лук в олиото и 2 с.л. вода. Щом лукът остане само на мазнина, прибавете каймата и предварително сварения ориз...

Френски предястия

Френски предястия

1 

Предястията са много важна част от ритуала на хранене за французите. Едно от най-вкусните френски предястия е сладко-пикантният камамбер...

Пролетна пъстърва

Пролетна пъстърва

 

Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на...

Пролетна бърканица

Пролетна бърканица

 

Тиганът се намазнява с олио и се оставя да се нагрее. През това време лукът се нарязва на кубчета, а тиквичката - на кръгчета. Когато тиганът...