Пухкаво реване с орехи

Пухкаво реване с орехи

1

до получаването на сироп. След като извадим реването от печката, го режем на парчета и го заливаме със сиропа. Оставяме го няколко часа в хладилника и след това сервираме....

1

Пухкаво Реване

Разгледай всички 25 кулинарни идеи относно пухкаво реване в Готвач.бг.
Реване

Реване

13

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Шарено реване

Шарено реване

. Сварете сиропа от захарта и водата, оставете леко да се охлади. Нарежете реването на парчета и го залейте със сиропа....

Северозападно реване

Северозападно реване

охлади, но да не е студен, и заливаме реването. Оставяме в хладилника за една нощ и е готово за консумиране....

Супер реване

Супер реване

бавно и внимателно разбърквате докато двете смеси се обединят в пухкава смес. Сипвате сместа в предварително намазана с меко масло правоъгълна...

Гръцко реване

Гръцко реване

9

по размер намаслена тава и сложете да се изпече на 175 градуса за 30-35 минути. Извадете вече изпеченото реване и оставете да се поохлади...

Лесно реване

Лесно реване

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

Лимонено реване

Лимонено реване

Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...

Класическо реване

Класическо реване

3

незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...

Арабско реване

Арабско реване

5

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Шоколадово реване

Шоколадово реване

парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте шоколадовото реване с шоколад и орехи....

Сочно реване

Сочно реване

и захарта. След като заври, се оставя още 5 минути, добавя се сокът на лимона и се отстранява от котлона. Студеното реване се нарязва на...