Реване

Реване

12

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

1

Пухкаво Реване

Разгледай всички 60 кулинарни идеи относно пухкаво реване в Готвач.бг.
Веган реване

Веган реване

 

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....

Вкусно реване

Вкусно реване

1 

Яйцата се бият с 1 чаша захар докато сместа побелее и се сгъсти толкова, че когато вдигнете лъжицата паднала смес да се изгуби бавно в общата...

Турско реване

Турско реване

6 

Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...

Домашно реване

Домашно реване

9 

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция....

Реване Вили

Реване Вили

1 

От изброените продукти се приготвя сместа за реването, като се прибавят по реда, в който са изброени. Сместа се сипва в подмазнена тава и се...

Орехово реване

Орехово реване

 

Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...

Ненаситното реване

Ненаситното реване

 

Започваме като чукнем яйцата в купа. Разбъркваме ги със захарта и млякото. Смесване брашното и бакпулвера.Добавяме ги към сместа на порции.Ако...

Богато реване

Богато реване

1 

минути. Вадим реването и го заливаме с приготвения сироп, покриваме, за да попие и се охлади. Сервираме поръсено с кокосови стърготини....

Икономично реване

Икономично реване

 

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Спаначено реване

Спаначено реване

1 

оставяме за 5 минути да поизстине. За реването: Във вряща вода потапяме почистения спанак за 1 минута, за да се бланшира. Изваждаме го и го...

Млечно реване

Млечно реване

 

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...