Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

0

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

1

Пушено Месо как се Прави

Прегледай всички 13 избрани предложения за пушено месо как се прави в Готвач.бг.
Методи за опушване на меса

Методи за опушване на меса

опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...

Как се опушва месото?

Как се опушва месото?

разстояние едно от друго. Времето необходимо за опушването на различните видове меса е различно. Свинското месо се опушва поне 8 часа, за...

Как се прави пушен бекон?

Как се прави пушен бекон?

начинаещите готвачи, които правят своите първи стъпки в кухнята. Добрият бекон се прави от добро месо, затова трябва да си набавите няколко...

Опушване на пиле в домашни условия

Опушване на пиле в домашни условия

Как да си приготвите пушено пиле в домашни условия, без вредни добавки и консерванти? Ами лесно - само след 10 часа приготвяне, вие ще...

Правила за печене на месо

Правила за печене на месо

1

Различните видове месо, особено птичето, се пекат по специални правила, които, ако се нарушат, развалят изцяло вкуса и вида на месото. Особено е...

Как се опушва риба?

Как се опушва риба?

пушена риба на балкона без комшиите ви да извикат полиция и пожарна. За качественото опушване на риба ви трябва риба (скумрия, бяла риба...

Сиренето и месото ни вредят като пушенето

Сиренето и месото ни вредят като пушенето

3

Консумацията на месо и сирене в средна възраст е точно толкова вредна, колкото пушенето на цигари, сочи информация, публикувана в британския...

Подправките правят готвеното месо по-малко вредно

Подправките правят готвеното месо по-малко вредно

години изучава веществата, произлизащи от термичната обработка на месо. Професор Смит се занимава с разработването на методи за намаляване на...

Как се готви месо от диво прасе

Как се готви месо от диво прасе

ястие. За кулинарна обработка се използва месо, изчистено от четината. Месото на дивото прасе, особено ако е по-старо, има неприятна миризма...

Основни правила при приготвянето на месо

Основни правила при приготвянето на месо

2

свинско месо или на прясно изпечени на скара ребърца, кюфтета или кебапчета. За да постигнете вкуса на гореописаните меса, трябва да...

Заразено свинско месо прати 15 човека в болница

Заразено свинско месо прати 15 човека в болница

имало месо от глиган. Заразените твърдят, че са яли месо от домашно прасе. Те не са членове само на едно семейство. Сред тях няма малки...