Сладкиши с пшеничен грис

Сладкиши с пшеничен грис

5

Настъжете ябълките и ги разбъркайте с 1/2 от захарта, лимоновата кора и сок. В друга купа смесете брашното с бакпулвера, гриса, останалата...

1

Пшеничен Грис

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно пшеничен грис в Готвач.бг.
Пшеничен хляб

Пшеничен хляб

Пресейте брашното и добавете солта и маята. Долейте 300 мл топла вода заедно със зехтина и меда. Постепенно замесете гладко и хомогенно тесто...

Грис

Грис

Грисът е ценен хранителен продукт, който се получава от смилането на пшенични или царевични зърна, в резултат на което ние познаваме пшеничен и...

Ръжено-пшеничен хляб

Ръжено-пшеничен хляб

Разтворете маята в топло прясно мляко заедно със захарта и оставете да шупне. Пресейте брашната в купа, сложете сол, зехтин и оцет и замесете...

Пшенични трици

Пшенични трици

1

токсини. Състав на пшенични трици Пшеничните трици са истински извор на полезни вещества и витамини. Причината е, че именно в тях се състои по...

Пшенични тортили

Пшенични тортили

всяка страна. Обръщат се с помощта на нож, след като дъното добие деликатен загар. Готовите пшенични тортили увийте в кърпа, ако ще ги хапвате...

Пшеничен зародиш - същност и ползи

Пшеничен зародиш - същност и ползи

свободните радикали. При редовен прием на пшеничен зародиш тенът на лицето става по-свеж, процесите на стареене се забавят. Пшеничният...

Непознатото масло от пшеничен зародиш

Непознатото масло от пшеничен зародиш

. Маслото от пшеничен зародиш е много скъпо масло. Това се дължи на факта, че няколко тона пшеница са необходими, за да се добие литър пшенично...

Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна

Ръжено-пшеничен хляб в хлебопекарна

В кошничката на хлебопекарната се слагат водата, олиото, солта и захарта. Двата вида брашно се смесват и се изсипват в кошничката. Слага...

Протеинови палачинки с пшеничен зародиш

Протеинови палачинки с пшеничен зародиш

Намачкайте банана. Добавете изварата и разбъркайте добре. Счукайте яйцата и отново разбъркайте. Добавете овесените ядки и пшеничния зародиш...

Соленки с тиквичка и пшеничен зародиш

Соленки с тиквичка и пшеничен зародиш

Тиквичката се настъргва, осолява и се оставя да престои, за да си пусне водата. След това се отцежда. Поръсваме с щипка подправки. Добавяме...

Мюсли от пшенични зърна

Мюсли от пшенични зърна

Пшеничните зърна се смилат на прах. Заливат се с вода, като течността трябва само да покрие смлените зърна. Разбърква се и се покрива със...