Шпикован джолан с картофи

Шпикован джолан с картофи

0

Месото се намазва с горчица. По него се правят хоризонтални и вертикални леки разрези, като в образувалите се цепнатини се поставят парченца...

1

Пълнен Джолан

Разгледай всички 23 избрани предложения за пълнен джолан в Готвач.бг.
Пълнен джолан

Пълнен джолан

, настъргания морков и нарязаните гъби. Щом всичко поомекне, овкусете с подправки и снемете от котлона. Разбъркайте пълнежа с натрошените сварени...

Пълнен картоф със свински джолан

Пълнен картоф със свински джолан

2

Сваряваме джолана, обезкостяваме и взимаме само чистото месо. Изсипваме ме го в купа и го поръсваме с червен пипер, разбъркваме добре...

Уникален джолан

Уникален джолан

30 мин). Жулиените от джолана се подреждат в тавичка и се запичат за 20 мин в загрята фурна на 250 градуса. Поливат се със сладко киселия сос...

Задушен джолан

Задушен джолан

2

Подправяме свинския джолан със сол, черен и червен пипер. Поливаме го с олиото и го намазваме с доматеното пюре. Овкусеното месо слагаме в...

Джолан гулаш

Джолан гулаш

1

да къкри около 1, 5 часа. Щом месото е сготвено, овкусете със сол и пипер на вкус и разбъркайте със сметаната и магданоза. Може да поднесете Джолан гулаша в издълбано хлебче....

Свински джолан

Свински джолан

Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Задушени джолани

Задушени джолани

1

Джоланите се почистват и измиват. Посоляват се със сол, черен пипер, чубрица и се намазват със счуканият чесън и горчица. Нареждат се в...

Свински Джолан по Ловджийски

Свински Джолан по Ловджийски

2

Свинският джолан измийте и подсушете. Направете прорези по кожата с остър нож, без да срязвате месото, и натъркайте със сол, черен пипер, стрит...

Печен агнешки джолан

Печен агнешки джолан

. Прибавяме и бульона и оставяме до готовност. Посоляваме и прибавяме черния пипер пожелание . Сервираме по един джолан с гарнитура варен ориз....

Свински джолан в гювеч

Свински джолан в гювеч

Започваме с подготовката на свинския джолан. За целта използвах заден джолан с кожа. Първоначално аз го измих и накиснах във вода за около час...

Задушен Агнешки Джолан

Задушен Агнешки Джолан

и се подсушава с кърпа. В дълбок тиган се слага малко мазнина по вкус и след като се нагорещи, към нея се прибавя джоланът, за да се запечата...