Домашно пълнен петел

Домашно пълнен петел

0

време го поливате с бульона и го мажете с масло. Поднесете домашно пълнения петел със сос, приготвен от маслото, брашното - запържени и разредени с бульона. Сосът се овкусява с лимонтузу, сол и черен пипер на вкус....

1

Пълнен Петел

Разгледай всички 22 избрани предложения относно пълнен петел в Готвач.бг.
Пълнен малък петел

Пълнен малък петел

. Запържваме, след което добавяме и ориза. Пържим до остъкляването му. След това махаме от огъня и пълним петела. Зашиваме го. Връзваме му...

Петел каша

Петел каша

Петелът се измива, нарязва и сварява. След това се обезкостява и месото се нарязва на малки парчета. Загрява се маслото и в него се...

Задушен петел

Задушен петел

Петелът се нарязва на порции и се слага в сгорещената мас. Прибавят се нарязаните моркови и лук и се разбърква. Прибавя се и коняка. След...

Печен Петел

Печен Петел

това фолиото се отстранява и тавата се връща във фурната до получаване на приятен загар на петела. Месото се разпределя на порционни парчета и...

Петмез

Петмез

Тиквата се нарязва на кубчета. Приготвя се варна вода, като варта се смесва с водата, леко се разбърква, оставя се за 3 часа да се утаи и...

Домашен петел с ориз

Домашен петел с ориз

Почистете зеленчуците и ги нарежете на ситно. Загрейте олиото в подходяща тава във фурната и добавете зеленчуците. Гответе, докато зеленчуците...

Петел с пикантен сос

Петел с пикантен сос

Нарязваме петела на порции и го сваряваме в подсолена вода около 30 мин. След това добавяме нарязаните на кубчета морков и целина и оставяме...

Супа с петел

Супа с петел

Почистеното месо от петела се сварява хубаво в 2 литра подсолена вода, заедно с 2 бр. дафинов лист, няколко зърна черен пипер и малко масло...

Курбан чорба с петел

Курбан чорба с петел

Добре почистеният петел се залива с 3 литра студена вода, добавят се дафиновите листа и зърната черен пипер, посолява се и сe вари около 2.5-3...

Петел със зеле

Петел със зеле

петел с малко бекон и така догоре. Залейте отгоре с малко от бульона и с мазнината от пърженето на петела. При нужда добавете още подправки. Покрийте с капак и сложете ястието да се пече около 90 минути в умерена фурна....

Петел с вино

Петел с вино

Смесете всички продукти за маринатата и накиснете порционирания петел за 12 часа в нея в хладилник. На следващия ден попийте месото и запазете...