Пълнен малък петел

Пълнен малък петел

0

. Запържваме, след което добавяме и ориза. Пържим до остъкляването му. След това махаме от огъня и пълним петела. Зашиваме го. Връзваме му...

1

Пълнен Петел

Разгледай всички 12 избрани предложения относно пълнен петел в Готвач.бг.
Домашно пълнен петел

Домашно пълнен петел

 

време го поливате с бульона и го мажете с масло. Поднесете домашно пълнения петел със сос, приготвен от маслото, брашното - запържени и разредени с бульона. Сосът се овкусява с лимонтузу, сол и черен пипер на вкус....

Петел каша

Петел каша

 

Петелът се измива, нарязва и сварява. След това се обезкостява и месото се нарязва на малки парчета. Загрява се маслото и в него се...

Задушен петел

Задушен петел

 

Петелът се нарязва на порции и се слага в сгорещената мас. Прибавят се нарязаните моркови и лук и се разбърква. Прибавя се и коняка. След...

Петмез

Петмез

 

Тиквата се нарязва на кубчета. Приготвя се варна вода, като варта се смесва с водата, леко се разбърква, оставя се за 3 часа да се утаи и...

Пет начина да направим пълнени чушки

Пет начина да направим пълнени чушки

2 

Пълнени чушки с кайма и ориз Необходими продукти: 1 кг измити и почистени от семето чушки, 500 г телешка кайма, 1 глава кромид лук, 1...

Курбан чорба с петел

Курбан чорба с петел

 

Добре почистеният петел се залива с 3 литра студена вода, добавят се дафиновите листа и зърната черен пипер, посолява се и сe вари около 2.5-3...

Петел със зеле

Петел със зеле

 

петел с малко бекон и така догоре. Залейте отгоре с малко от бульона и с мазнината от пърженето на петела. При нужда добавете още подправки. Покрийте с капак и сложете ястието да се пече около 90 минути в умерена фурна....

Петел с вино

Петел с вино

 

Смесете всички продукти за маринатата и накиснете порционирания петел за 12 часа в нея в хладилник. На следващия ден попийте месото и запазете...

Петел с пикантен сос

Петел с пикантен сос

 

Нарязваме петела на порции и го сваряваме в подсолена вода около 30 мин. След това добавяме нарязаните на кубчета морков и целина и оставяме...

Супа с петел

Супа с петел

 

Почистеното месо от петела се сварява хубаво в 2 литра подсолена вода, заедно с 2 бр. дафинов лист, няколко зърна черен пипер и малко масло...

Петел с кисело зеле

Петел с кисело зеле

 

Петелът се измива и нарязва на едри парчета, които се сваряват в леко подсолена вода. Зелето се нарязва и се задушава в олиото. Добавят се...