Свински дроб по селски

Свински дроб по селски

10

едри парчета зеленчуци (лукът на дебели полумесеци), виното и оставете да се задушава, докато дробът по селски остане почти само на мазнина. Овкусете със сол и черен пипер....

1

Пържен Дроб по Селски

Разгледай всички 27 кулинарни идеи относно пържен дроб по селски в Готвач.бг.
Черен дроб по селски

Черен дроб по селски

свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно. След като се позапържи, добавете...

Дроб супа по селски

Дроб супа по селски

нарязания на ситно дроб. Задушаваме за 1-2 минути, слагаме черен и червен пипер, сол и магданоз, разбъркваме 1-2 пъти и изсипваме всичко в...

Много крехък пържен дроб

Много крехък пържен дроб

Опитвала съм много начини за пържене на черен дроб, но обикновено се спича, дори да добавям по малко вода. Най-сетне открих как да не се...

Пържен дроб с бекон

Пържен дроб с бекон

1

нарязания на филийки и потопен в брашно дроб, след което се слага в затоплен съд. Дробът и беконът се смесват и се заливат със затопления в...

Пържен агнешки дроб

Пържен агнешки дроб

Почистете агнешкия дроб и го сложете да се свари до полуготовност. Извадете дроба, нарежете го на тънки филийки, а бульона запазете. Оваляйте...

Пържен дроб по лионски

Пържен дроб по лионски

Овалваме парчетата черен дроб в брашно и ги поизтръскваме. Загряваме олиото в тиган и разтопяваме в него маслото. След като пяната...

Пържен свински дроб

Пържен свински дроб

2

от млякото дроб. Бърка се и се позапържва. Налива се виното и ястието се оставя да къкри на умерен огън, докато се сготви дробът. Поднася се с ориз....

Пържен свински черен дроб

Пържен свински черен дроб

слага ред кромид лук, ред пържен дроб. Пластовете се редуват до изчерпване на съставките. Ястието се сваля от котлона и захлупва с капак, за да се задуши за 15-20 минути....

Пържен Гъши Дроб

Пържен Гъши Дроб

коричка. Така дробът се запечатва по описания по-горе начин и получавате гъши дроб с карамелена коричка. Винаги консумирайте топъл, защото когато изстине губи много вкусови качества. Добър апетит!...

Пикантен пържен телешки дроб

Пикантен пържен телешки дроб

брашното с подправките и солта и старателно овалваме всяко парче, после го изтупваме внимателно. Пържим дроба в сгорещеното олио за 3-4 минути и го отцеждаме върху кухненска хартия. Сервираме горещ....

Пържен пилешки дроб

Пържен пилешки дроб

. Пържим до златисто от двете страни в предварително нагрято олио. По същия начин дробът може да се изпържи и след като се оваля в брашно...