Пържен ориз по китайски

Пържен ориз по китайски

26

Оризът се сварява предварително. Изсипва се в предварително сгорещено олио. Пържи се десетина минути, като се бърка непрекъснато. Към ориза се...

1

Пържен Ориз по Китайски

Прегледай всички 27 подбрани съвети относно пържен ориз по китайски в Готвач.бг.
Пържен ориз не по китайски

Пържен ориз не по китайски

4

и грахът и царевицата. Пържи се 2- 3 минути. Добавя и оризът и се запържва още 2-3 минути. След като се махне от котлона оризът се поръсва с черен пипер, ситно нарязан магданоз и черни маслини....

Пържен ориз с яйце по китайски

Пържен ориз с яйце по китайски

добавете тиквичките и гъбите, запържваме за няколко минути още. Като са готови, добавете студения ориз и дръжте около 2 минути. В купа сложете...

Пържен ориз по китайски с рулца от раци

Пържен ориз по китайски с рулца от раци

1

оставяте настрана. В тиган се задушават зеленчуците до омекване. След това се запържват, заедно с нарязаните рулцата от раци. Добавяте и ориза да...

Китайски пържен хляб

Китайски пържен хляб

Разтворете маята в хладката вода с щипка захар. Оставете да втаса и я добавете към пресятото брашно, добавете солта и започнете да замесвате...

Пържен спанак по китайски

Пържен спанак по китайски

Загряваме мазнината добре. Запържваме лука, джинджифила, шунката или бекона за 2 мин., като бъркаме непрекъснато. Прибавяме спанака и пак при...

Пържени крилца по китайски

Пържени крилца по китайски

Овкусете измитите пилешки крилца със сол, черен пипер, соевия сос, бульона и сусамовото олио. Сложете ги в хладилник да се мариноват за...

Пържени китайски хлебчета

Пържени китайски хлебчета

6

Разтворете маята с щипка захар в малко хладка вода. В дълбоккупа сипете брашното, добавете шупналата мая и долейте останалата вода. Бъркайте в...

Ориз по китайски

Ориз по китайски

5

постепено отгоре и непрекъснато се бърка. Запържва се добре та ориза да не е сплъстен добавя се соев сос и малко сол и пилешкото месо. Разбърква се добре и се сваля от огъня....

Пържено китайско зеле

Пържено китайско зеле

Преди да започнете с готвенето, измийте всички продукти и ги нарежете на дребно. Сложете мазнината да се загрява в дълбок тиган или тенджерка...

Пържен ориз

Пържен ориз

1

Оризът се измива 4 - 5 пъти със студена вода. Оставя се да се отцеди. Изсипва се в уок и се налива вода, така че да бъде 2. 5 см. над ориза...

Лесен китайски ориз

Лесен китайски ориз

. Правилото е, че съотношението ориз-вода трябва да е 1 към 3, но всеки сорт ориз е индивидуален. След като всичката вода се изпари, оризът се...