Песто Дженовезе

Песто Дженовезе

0

тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....

1

Пържоли с Песто Дженовезе

Разгледай всички 12 избрани предложения относно пържоли с песто дженовезе в Готвач.бг.
Паста с песто дженовезе

Паста с песто дженовезе

 

, отцедете, гарнирайте с песто и поднесете. При нужда може да замените кедровите ядки със запечени орехови ядки....

Песто дженовезе - емблема за италианската кухня

Песто дженовезе - емблема за италианската кухня

 

Песто дженовезе произхожда от приказната италианска област Лигурия – кръстопът и сборен пункт на много култури още от древни времена...

Кулинарен учебник: Домашно песто ала Дженовезе

Кулинарен учебник: Домашно песто ала Дженовезе

 

, но ако все пак решите, че ще опитате традиционната рецепта за песто Дженовезе ще ви трябват: пресен босилек-около 50 г; 1/2 чаша студено...

Свински пържоли с бяло вино и песто

Свински пържоли с бяло вино и песто

 

Овкусете пържолите със сол и черен пипер. Намажете ги с магданозено песто от двете страни. Покрийте ги с бяло вино и ги оставете около час...

Канелони Дженовезе

Канелони Дженовезе

 

Канелоните се варят според указанията на опаковката. Лукът и чесънът се запържват в зехтина, до пълно омекване. Спанакът се сипва и се...

Песто

Песто

1 

Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът. Сместа се прехвърля в купа...

Ньоки а ла дженовезе

Ньоки а ла дженовезе

 

Кипнете млякото. Добавете гриса, като разбърквате непрекъснато. Намалете котлона и продължете да разбърквате за още 2 минути. Свалете от огъння...

Песто Росо (Червено песто)

Песто Росо (Червено песто)

 

Накиснете сушените домати в гореща вода, докато омекнат хубаво. След това ги отцедете, но запазете водата, и ги накълцайте по-ситно. Смесете...

Лешниково песто

Лешниково песто

 

блендера. Към тях добавям солта, лешниковите ядки, а накрая зехтина и олиото. С полученото песто заливам тиквички, прибавяйки кисело мляко, гриловани зеленчуци, салати, към които добавям лимонов сок, горчица и мед....

Доматено песто

Доматено песто

 

домати, скълцания чесън, натрошените при нужда ядки. Долейте балсамовия оцет и зехтина и пасирайте до готовност. Финално объркайте пестото...

Магданозено песто

Магданозено песто

1 

Почиствате и наситнявате всички твърди съставки. Поставяте ги в тясна купичка. Добавяте подправките и пасирате всичко добре, докато се получи...