Песто Дженовезе

Песто Дженовезе

0

тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране. Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб....

1

Пържоли с Песто Дженовезе

Разгледай всички 12 избрани предложения относно пържоли с песто дженовезе в Готвач.бг.
Паста с песто дженовезе

Паста с песто дженовезе

, отцедете, гарнирайте с песто и поднесете. При нужда може да замените кедровите ядки със запечени орехови ядки....

Песто дженовезе - емблема за италианската кухня

Песто дженовезе - емблема за италианската кухня

Песто дженовезе произхожда от приказната италианска област Лигурия – кръстопът и сборен пункт на много култури още от древни времена...

Кулинарен учебник: Домашно песто ала Дженовезе

Кулинарен учебник: Домашно песто ала Дженовезе

, но ако все пак решите, че ще опитате традиционната рецепта за песто Дженовезе ще ви трябват: пресен босилек-около 50 г; 1/2 чаша студено...

Спагети с пилешки гърди и песто Дженовезе

Спагети с пилешки гърди и песто Дженовезе

1. Приготвяне на пестото. Класическото песто се приготвя в мраморно хаванче, но поради липса на такова босилека го начуках в дървено такова, а...

Пуешки пържоли с магданозено песто

Пуешки пържоли с магданозено песто

съставки за пестото поставете в блендер и пасирайте. Намазнете грил тиган и за кратко изпечете маринованото месо. Сервирайте с пестото и предпочитана от вас гарнитура!...

Свински пържоли с бяло вино и песто

Свински пържоли с бяло вино и песто

Овкусете пържолите със сол и черен пипер. Намажете ги с магданозено песто от двете страни. Покрийте ги с бяло вино и ги оставете около час...

Канелони Дженовезе

Канелони Дженовезе

Канелоните се варят според указанията на опаковката. Лукът и чесънът се запържват в зехтина, до пълно омекване. Спанакът се сипва и се...

Песто

Песто

1

Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта, пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът. Сместа се прехвърля в купа...

Ньоки а ла дженовезе

Ньоки а ла дженовезе

Кипнете млякото. Добавете гриса, като разбърквате непрекъснато. Намалете котлона и продължете да разбърквате за още 2 минути. Свалете от огъння...

Песто Росо (Червено песто)

Песто Росо (Червено песто)

Накиснете сушените домати в гореща вода, докато омекнат хубаво. След това ги отцедете, но запазете водата, и ги накълцайте по-ситно. Смесете...

Спаначено песто

Спаначено песто

1

Всички продукти се пасират до получаването на хомогенна смес. Опитайте пестото и ако е необходимо овкусете допълнително. Прехвърлете пестото...