Карфиолено пюре

Карфиолено пюре

1

, чесъна, лимоновия сок, копъра и магданоза. Полученото пюре се сервира в подходяща съд. Аранжира се със свежи листенца от магданоз....

1

Пюрета

Прегледай всички 74 авторски предложения относно пюрета в Готвач.бг.
Доматено пюре

Доматено пюре

12.12.2011

Почистете доматите, нарежете ги на четвъртинки и ги смелете в мелачка. Счукайте почистените скилидки чесън със сол на вкус. Накълцайте...

Бобено пюре

Бобено пюре

28.09.20101

се и се добавя кравето масло. Бобеното пюре се поднася с царевичен чипс....

Картофено пюре

Картофено пюре

17.10.20103

заедно с горещото мляко, солта и маслото. Приготвеното пюре се поставя в неокисляем съд. Поднася се с настъргано сирене или кашкавал, гарнирано с...

Червено пюре

Червено пюре

31.01.2016

Сваряваме картофите обелени в подсолена вода. Когато са готови ги вадим и ги намачкваме, докато са още топли. Режем лука на ситно и го...

Гъбено пюре

Гъбено пюре

12.08.2014

разбърквате. Ако пюрето е по-гъсто, може да го разредите с още малко мляко. Посолете и поръсете с черен пипер....

Рижика с картофено пюре

Рижика с картофено пюре

19.10.2015

гладка смес. В подходяща чиния се слага малко от гъбите, а също и от картофеното пюре. Украсява се според вкуса на домакинята и се поднася....

Картофено пюре със сирене

Картофено пюре със сирене

10.02.20161

Картофите се сваряват, обелват и намачкват на пюре. Добавя се малко масло и се разбърква добре. Млякото (предварително извадено от...

Пюре с бисквити

Пюре с бисквити

13.02.20163

Бананът и ябълката се белят, разделят се на две и се слага в тенджера с малко вода да се сварят за около 15 мин. Трябва да омекнат. Вдигат се...

Пюре от леща

Пюре от леща

07.03.2015

Изплакнете лещата със студена вода и сварете до готовност. Отцедете излишната течност и прехвърлете в дълбок съд. Добавете зехтина...

Пюре от моркови

Пюре от моркови

22.02.2015

пасирате, като доливате прясно мляко, докато пюрето добие нужната гъстота. По желание може да овкусите пюрето от моркови с нарязан магданоз или копър....

Пюре от печена леблебия

Пюре от печена леблебия

08.05.2014

Леблебията трябва да престои в студена вода поне 6 часа, след което я прецедете и я сложете в тиган с вода. След като ври 1 минута, намалете...

Другите гледат още

Какво Ново

Пюрета, практични предложения и полезна информация за всеки ден и вкус. Имаш предложение или въобще не откри онова, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.