събота, 29 август
Хранене при подагра
Хранене при проблеми

Хранене при подагра

10

При подагра основният принцип в храненето трябва да е балансирането. При подагра са забранени дреболийките, пушените меса, пикантните подправки, пърженото месо.

1

Разрешени Храни при Подагра

Разрешени Храни при Подагра - здравни и кулинарни съвети за всяка домакиня. Статии и материали в Готвач.бг. Кулинарни и здравни материали за Разрешени Храни при Подагра.
 • Разрешени Храни при Подагра - Хранителен режим за отслабванеДиети

  Хранителен режим за отслабване

  09.02.20122

  Един от най-разпространените хранителни режими за отслабване е вегетарианският. Лесно можете да отслабнете с яйчено-млечна диета, която включва и храни от растителен произход.

 • Разрешени Храни при Подагра - Отслабва ли се с пълнозърнест хлябДиети

  Отслабва ли се с пълнозърнест хляб

  01.07.20126

  Винаги когато качим някой друг килограм в повече и започнем да се чувстваме гузни от това, първото нещо, от което решаваме да се лишим, дори преди започването на диета е хлябът.

 • Разрешени Храни при Подагра - Какво представлява диетата Медифаст?Диети

  Какво представлява диетата Медифаст?

  15.02.20150

  Медифаст предлага и подходящи хранителни режими изготвени за диабетици, вегетарианци, кърмачки, за хора с подагра и други.

 • Разрешени Храни при Подагра - Пурини в хранитеХранене при проблеми

  Пурини в храните

  14.01.20123

  Препоръчва се умерената консумация на храни с високо съдържание на пурини за хората, които са с предразположеност към подагра. Кафето е един от продуктите с най-високо съдържание на пурини.

 • Разрешени Храни при Подагра - Най-ефективната диета в светаДиети

  Най-ефективната диета в света

  27.07.20118

  Диетата със супа от зеле гарантира отслабване и включва някои нискокалорични храни. Тя се изпълнява 1 седмица. С тази богата на фибри диета се свалят от 4 до 5 килограма.

 • Разрешени Храни при Подагра - Отслабване с протеинова диетаДиети

  Отслабване с протеинова диета

  14.03.20120

  Протеиновата диета е много ефективна и основният и принцип е приема на чисти протеини - месо, риба и яйца. Много звезди пазят протеинова диета, защото те са много ефикасни.

 • Разрешени Храни при Подагра - Диета при камъни в жлъчкатаДиета при проблеми

  Диета при камъни в жлъчката

  28.03.20122

  Камъните в жлъчката са често срещан хирургичен проблем. Трябва да се ограничат мазнините, пържените закуски, тестените изделия, шоколадът и изделията му.

 • Разрешени Храни при Подагра - Млечно плодова диетаДиети

  Млечно плодова диета

  28.11.20121

  Този тип меню спада към разтоварващите и е препоръчително да продължи седмица. Диетата би могла да се приложи като разтоварващ ден веднъж в седмицата или като 3-дневен режим.

 • Разрешени Храни при Подагра - Диета при панкреатитДиета при проблеми

  Диета при панкреатит

  19.04.20120

  Панкреатът е заболяване на панкреаса, което се лекува трудно и създава много проблеми. Болните трябва да спазват определена диета, за да облекчат симптомите на панкреатит.

 • Разрешени Храни при Подагра - Хранене при възпалена жлъчкаДиета при проблеми

  Хранене при възпалена жлъчка

  22.11.20122

  Как се живее с проблемна жлъчка повдига много въпроси. Преди всичко изниква спецификата на храненето. Някои храни и продукти са строго непрепоръчителни за болна жлъчка.

 • Разрешени Храни при Подагра - Разрешени храни при жлъчна кризаХранене при проблеми

  Разрешени храни при жлъчна криза

  13.09.20123

  Режимът на хранене при болна жлъчка е задължителен – без значение дали имате проблем или вече е отстранена. Някои групи хранителни продукти трябва да се отстранят от менюто ви.

Избрано

Какво другите търсят

Разрешени Храни при Подагра - рецепти и статии за ежедневна употреба. Всичко за Разрешени Храни при Подагра на едно място. Дай своята оценка за Разрешени Храни при Подагра от звездичките над този текст. Бързи рецепти, здравословно хранене, режими за отслабване, здравни препоръки. Приятно прелистване на нашите рецепти и материали за Разрешени Храни при Подагра. Готвач.бг - уникален портал за майсторски рецепти, правилно хранене, оценки и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.