сряда, 2 септември
Храни и напитки за разхлабване
Хранене при проблеми

Храни и напитки за разхлабване

14

За разхлабване консумирайте студен компот и айрян, а също така сурови плодове и зеленчуци, коикто съдържат целулоза. Това са червеното цвекло, ряпата, репичките, доматите, магданозът, копърът, зелето.

1

Разхлабване при Запек

Разхлабване при Запек - готварски съвети за всяка домакиня. Последните статии и текстове в Готвач.бг. Готварски и здравни статии за Разхлабване при Запек.
 • Разхлабване при Запек - Супи за разхлабванеКое за какво е полезно

  Супи за разхлабване

  26.03.20120

  При запек помагат супи за разхлабване. Основно правило при запек е да се приема много целулоза. Тя се съдържа в зеленчуците, от които могат да се приготвят вкусни и полезни супи.

 • Разхлабване при Запек - Храни за разхлабванеХранене при проблеми

  Храни за разхлабване

  05.04.20131

  Разхлабващи храни са различните видове олио и млечните храни. Наблягайте на червеното цвекло, кайсиите, сливите, сушените сиви сливи, пъпеша, смокините.

 • Разхлабване при Запек - Разхлабващи и запичащи храниКое за какво е полезно

  Разхлабващи и запичащи храни

  29.10.20123

  Проблемите с отделителната система са често срещани и бихме могли да ги избегнем без употребата на каквито и да било медикаменти - само като похапваме правилните храни за конкретното състояние.

 • Разхлабване при Запек - Кои продукти предизвикват запекКое за какво е полезно

  Кои продукти предизвикват запек

  25.03.20123

  За да се предпазите от запек, избягвайте консумацията на продукти, които могат да го предизвикат. Преди всичко това е белият хляб и продуктите от тесто с мая.

 • Разхлабване при Запек - Диети и запекДиета при проблеми

  Диети и запек

  08.07.20131

  Всеки от нас в даден момент от живота си е страдал от запек. Запекът е неприятно и дори болезнено явление за някои хора. Това какво ядете и пиете играе важна роля в здравето на храносмилателната система.

 • Разхлабване при Запек - Храни, които запичатХранене при проблеми

  Храни, които запичат

  04.11.20122

  Един от най-добрите начини за предотвратяване на запек или за намиране на облекчение при запек е като се избягват храните, които го предизвикват. Ето списък на някои от запичащите храни.

 • Разхлабване при Запек - Плодове и зеленчуци подходящи при запекХранене при проблеми

  Плодове и зеленчуци подходящи при запек

  27.03.20122

  Когато страдате от запек е важно да подберете храни в менюто си, които могат да облекчат вашите симптоми. Най-добрите са плодове и зеленчуци, които съдържат големи дози диетични фибри.

 • Разхлабване при Запек - Хранене при запекХранене при проблеми

  Хранене при запек

  22.01.20125

  Постоянният запек се отразява зле на външния вид – кожата става отпусната и бледа, езикът е сух, а настроението винаги е лошо. При запек е важно да се спазва режим на хранене.

 • Разхлабване при Запек - Доматеният сок помага при запекХранене при проблеми

  Доматеният сок помага при запек

  19.11.20110

  Доматеният сок отдавна е полезен със своите качества. Пиенето на доматен сок помага за ускоряване на метаболизма, подобрява храносмилането и така се стига до намаляването на тегло.

 • Разхлабване при Запек - Равенът намалява теглотоДиети

  Равенът намалява теглото

  13.01.20111

  Равенът действа очистително, подобрява храносмилането и тонизира мускулатурата на храносмилателните органи. Равенът се включва като съставна част в някой от чайовете за отслабване.

 • Разхлабване при Запек - Правилните храни при лениви черваДиета при проблеми

  Правилните храни при лениви черва

  26.12.20120

  Много хора се оплакват от явлението лениви черва, или- запек. Процентът на жените винаги е по- голям. Хроничният запек, причинител на ленивостта на червата, е резултат от неправилно хранене и води до разстройване нормалния начин на живот и настроението на

Избрано

Какво другите търсят

Разхлабване при Запек - вкусни рецепти и теми за всеки ден и вкус. Всичко за Разхлабване при Запек в Готвач.бг. Оцени Разхлабване при Запек от звездите над този текст. Кулинарни рецепти, правилно хранене, диети, здравни съвети. Приятно прелистване на доказаните ни рецепти и статии за Разхлабване при Запек. Готвач.бг - кулинарен портал за готварски рецепти, правилно хранене, съвети и класации. За връзка с екипът на Готвач.бг пишете тук.