Рачел от тиква

Рачел от тиква

9

Нарежете почистената и измита тиква на кубчета. Накиснете ги за 2 часа във варов разтвор, който се прави от 5 л вода и 150 г гасена вар. След...

1

Рачел от Тиква с Глюкоза

Разгледай всички 11 подбрани съвети относно рачел от тиква с глюкоза в Готвач.бг.
Сладко от тиква-Рачел

Сладко от тиква-Рачел

Тиквата се реже на тънки филийки, почистват се семките и се бели кората. Измива се и се реже на кубчета с назъбен нож. Парчетата тикви се...

Глюкоза

Глюкоза

Aspergillus niger, при температура от 60 градуса по Целзий. След този процес глюкозата се образува до 4 дни. Източници на глюкоза В естествен...

Рачел от тиква с локум

Рачел от тиква с локум

Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода...

Рачел от тиква и круши

Рачел от тиква и круши

Почистваме, измиваме и накисваме крушите за 3 часа във вода. Обелваме и нарязваме тиквата на парченца. Нареждаме в тенджера на редове...

Рачел

Рачел

3

Продуктите са за 12 бурканчета по 300 г всяко. Почистената и нарязана тиква се вари във варната вода за 1, 5-2 часа. Изважда се и измива добре...

Плодов рачел

Плодов рачел

Измитите и почистени от костилките сини сливи и обелената и нарязана кубчета тиква се държат във варов разтвор (на 5 л вода - 150 г гасена вар...

Глюкозо-фруктозен сироп

Глюкозо-фруктозен сироп

1

постъпва в тялото от природните източници. Не се набавя и от захарта /която е с 50% фруктоза/. Набавя се от т.нар. глюкозо-фруктозен сироп...

Бяло сладко от белтъци и глюкоза

Бяло сладко от белтъци и глюкоза

Захарта и глюкозата се смесват в малка тенжера. Загрява се и се бърка, докато захарта се разтопи. Това трябва да стане на бавен огън и отнема...

Можем ли сами да си направим глюкоза?

Можем ли сами да си направим глюкоза?

добавка след тренировка. Обикновено за кулинарни цели глюкозата на прах трябва да се разтвори във вода. Стандартното съотношение глюкоза / вода е 1:3...

Тиква

Тиква

още 2 вида тикви: - Голяма бяла тиква, известна още като "кестенка". - Мускатна жълта тиква, наричана още "цигулка". Кестенката и цигулката...