понеделник, 30 май
Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

6

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...

1

Реване с Грис

Разгледай всички 36 авторски предложения относно реване с грис в Готвач.бг.
Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

02.08.201015

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

23.01.20163

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре. Изсипете във форма (моята беше...

Реване

Реване

14.10.201012

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Грис

Грис

28.02.2014

дребнозърнест грис, чиято обработка е по-прецизна и се пресява след първото мелене или след повторно мелене на едрозърнестия грис. Размерите на гриса...

Спаначено реване

Спаначено реване

03.04.20161

постепенно прибавяме брашното, предварително пресято с бакпулвера и гриса. Накрая добавяме счуканите на ситно орехови ядки. Печем реването в...

Домашно реване

Домашно реване

13.11.20139

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция....

Лимоново реване

Лимоново реване

18.02.20163

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Веган реване

Веган реване

21.01.2016

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....

Богато реване

Богато реване

29.03.20161

разбиваме със захарта на кремообразна смес и към нея прибавяме един по един 9-те жълтъка, ванилията, гриса и брашното, разбъркваме внимателно...

Икономично реване

Икономично реване

15.03.2016

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Млечно реване

Млечно реване

20.02.2016

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...

Другите гледат още

Какво Ново

Реване с Грис, изпробвани предложения и полезна информация за ежедневна употреба. Имаш предложение или изобщо не откри това, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.