Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

6

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...

1

Реване с Грис

Разгледай всички 30 авторски предложения относно реване с грис в Готвач.бг.
Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

02.08.201015

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

23.01.20163

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре. Изсипете във форма (моята беше...

Реване

Реване

14.10.201012

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Грис

Грис

28.02.2014

дребнозърнест грис, чиято обработка е по-прецизна и се пресява след първото мелене или след повторно мелене на едрозърнестия грис. Размерите на гриса...

Спаначено реване

Спаначено реване

03.04.20161

постепенно прибавяме брашното, предварително пресято с бакпулвера и гриса. Накрая добавяме счуканите на ситно орехови ядки. Печем реването в...

Богато реване

Богато реване

29.03.20161

разбиваме със захарта на кремообразна смес и към нея прибавяме един по един 9-те жълтъка, ванилията, гриса и брашното, разбъркваме внимателно...

Млечно реване

Млечно реване

20.02.2016

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...

Лимоново реване

Лимоново реване

18.02.20163

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Икономично реване

Икономично реване

15.03.2016

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Домашно реване

Домашно реване

13.11.20139

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция....

Турско реване

Турско реване

27.06.20116

Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...

Другите гледат още

Какво Ново

Реване с Грис, изпробвани предложения и полезна информация за ежедневна употреба. Имаш предложение или изобщо не откри това, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.