сряда, 10 февруари
Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

15

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп.

1

Реване с Грис

Разгледай всички 24 авторски предложения относно реване с грис в Готвач.бг.
Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

05.11.20116

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

23.01.20163

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре. Изсипете във форма (моята беше

Реване

Реване

14.10.201012

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно.

Грис

Грис

28.02.2014

дребнозърнест грис, чиято обработка е по-прецизна и се пресява след първото мелене или след повторно мелене на едрозърнестия грис. Размерите на гриса

Домашно реване

Домашно реване

13.11.20137

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция.

Гръцко реване

Гръцко реване

03.06.20136

Разбивайте яйцата със захарта 10 минути, докато сместа стане пухкава. Прибавете млякото и царевичния грис и разбъркайте бавно, докато поеме

Арабско реване

Арабско реване

12.10.20115

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна

Лесно реване

Лесно реване

13.01.2016

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар.

Ревен

Ревен

04.03.2014

нарязаният ревен се използва за овкусяване на чорби, вместо лимонена киселина и оцет. От ревена може да се направи и вкусна плънка за пирог

Веган реване

Веган реване

21.01.2016

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово.

Вкусно реване

Вкусно реване

28.06.20131

. Прибавяме постепенно брашното, лимоновата кора, ванилията и гриса, като бъркаме леко. Сместа изсипваме в намазана с масло и поръсена с брашно

Избрано

Какво Ново

Популярни

Реване с Грис, изпробвани предложения и полезна информация за ежедневна употреба. Имаш предложение или изобщо не откри това, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.