сряда, 4 май
Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

15

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

1

Реване с Грис

Разгледай всички 35 авторски предложения относно реване с грис в Готвач.бг.
Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

05.11.20116

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

23.01.20163

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре. Изсипете във форма (моята беше...

Реване

Реване

14.10.201012

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Грис

Грис

28.02.2014

дребнозърнест грис, чиято обработка е по-прецизна и се пресява след първото мелене или след повторно мелене на едрозърнестия грис. Размерите на гриса...

Лесно реване

Лесно реване

13.01.2016

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

Млечно реване

Млечно реване

20.02.2016

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...

Реване Вили

Реване Вили

14.01.20131

От изброените продукти се приготвя сместа за реването, като се прибавят по реда, в който са изброени. Сместа се сипва в подмазнена тава и се...

Спаначено реване

Спаначено реване

03.04.20161

постепенно прибавяме брашното, предварително пресято с бакпулвера и гриса. Накрая добавяме счуканите на ситно орехови ядки. Печем реването в...

Домашно реване

Домашно реване

13.11.20139

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция....

Веган реване

Веган реване

21.01.2016

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....

Арабско реване

Арабско реване

12.10.20115

мляко и настъргана лимонова кора. Изсипете сместта в намаслена тава и сложете арабското реване да се изпече в умерена и предварително загрята фурна...

Другите гледат още

Какво Ново

Реване с Грис, изпробвани предложения и полезна информация за ежедневна употреба. Имаш предложение или изобщо не откри това, което търсиш? За контакт с Готвач.бг пиши тук.