Турско реване с грис

Турско реване с грис

1

Първо се приготвя сиропът. Сварява се за 15 минути и се оставя да се охлади напълно. Продуктите за тестото се добавят последователно и се...

1

Реване с Грис

Разгледай всички 54 авторски предложения относно реване с грис в Готвач.бг.
Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

6 

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...

Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

15 

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

Реване с кисело мляко и грис

Реване с кисело мляко и грис

 

сода бикарбонат в кисело мляко и изчакваме сместа да шупне и я прибавяме към разбитата смес от яйца и захар. Пресятото брашно и грис ги...

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

3 

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре. Изсипете във форма (моята беше...

Реване

Реване

12 

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Грис

Грис

 

дребнозърнест грис, чиято обработка е по-прецизна и се пресява след първото мелене или след повторно мелене на едрозърнестия грис. Размерите на гриса...

Северозападно реване

Северозападно реване

 

дървена лъжица, с която ще разбъркваме сместа. Добавяме брашното заедно с бакпулвера и след това гриса. В предварително намазнена и набрашнена...

Супер реване

Супер реване

 

предварително смесените грис и смесените брашно и бакпулвер. До тук всичко разбивате с миксер. Прибавяте разбитите белтъци към сместа и с шпатула...

Лимонено реване

Лимонено реване

 

Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка...

Лесно реване

Лесно реване

 

(проверявам я с клечка) на 150-180 градуса и след това я оставям да изстине. Правя сироп от водата и захарта, след което добавям и настърганата кора на лимона. Сиропирвам реването и го поръсвам с пудра захар....

Класическо реване

Класическо реване

3 

незагрята фурна на 150 градуса на вентилатор до суха клечка. Докато реването изстиваше, сложих 1 л. вода, 150 г. захар и настъргах малко кора от...