Турско реване с грис

Турско реване с грис

1

Първо се приготвя сиропът. Сварява се за 15 минути и се оставя да се охлади напълно. Продуктите за тестото се добавят последователно и се...

1

Реване с Грис

Разгледай всички 59 авторски предложения относно реване с грис в Готвач.бг.
Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

6 

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...

Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

15 

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

Реване с кисело мляко и грис

Реване с кисело мляко и грис

 

сода бикарбонат в кисело мляко и изчакваме сместа да шупне и я прибавяме към разбитата смес от яйца и захар. Пресятото брашно и грис ги...

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

3 

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре. Изсипете във форма (моята беше...

Реване

Реване

12 

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Грис

Грис

 

дребнозърнест грис, чиято обработка е по-прецизна и се пресява след първото мелене или след повторно мелене на едрозърнестия грис. Размерите на гриса...

Шоколадово реване

Шоколадово реване

 

парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте шоколадовото реване с шоколад и орехи....

Вкусно реване

Вкусно реване

1 

. Прибавяме постепенно брашното, лимоновата кора, ванилията и гриса, като бъркаме леко. Сместа изсипваме в намазана с масло и поръсена с брашно...

Реване Вили

Реване Вили

1 

От изброените продукти се приготвя сместа за реването, като се прибавят по реда, в който са изброени. Сместа се сипва в подмазнена тава и се...

Турско реване

Турско реване

6 

Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това, с помощта на мариза...

Домашно реване

Домашно реване

9 

. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното. По желание към сиропа може да се добави някаква есенция....