Турско реване с грис

Турско реване с грис

2

Първо се приготвя сиропът. Сварява се за 15 минути и се оставя да се охлади напълно. Продуктите за тестото се добавят последователно и се...

1

Реване с Грис

Разгледай всички 30 авторски предложения относно реване с грис в Готвач.бг.
Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

6

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...

Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

15

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

Реване с кисело мляко и грис

Реване с кисело мляко и грис

сода бикарбонат в кисело мляко и изчакваме сместа да шупне и я прибавяме към разбитата смес от яйца и захар. Пресятото брашно и грис ги...

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

3

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре. Изсипете във форма (моята беше...

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

пшеничен много ситен грис, защото по-едрият много се усеща и стои на зрънца) и бакпулвера, брашното и содата. Последно добавяме настърганата...

Реване

Реване

13

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Шоколадово реване

Шоколадово реване

парченца и залейте със студени сироп или сок от компот. Изчакайте да изстине напълно и го приберете в хладилника. След няколко часа покрийте шоколадовото реване с шоколад и орехи....

Портокалово реване

Портокалово реване

Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се...

Икономично реване

Икономично реване

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Ненаситното реване

Ненаситното реване

Започваме като чукнем яйцата в купа. Разбъркваме ги със захарта и млякото. Смесване брашното и бакпулвера.Добавяме ги към сместа на порции.Ако...

Лимоново реване

Лимоново реване

3

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...