Гръцко реване с грис

Гръцко реване с грис

6

Разбиваме яйцата със захарта и постепенно добавяме всичко с леко бъркане. Сместа се изсипва в тавичка и се пече в умерена фурна. Като се...

1

Реване с Грис

Разгледай всички 44 авторски предложения относно реване с грис в Готвач.бг.
Арабско реване с грис

Арабско реване с грис

15 

сместта. Сложете да се пече за около 20 минути на умерена фурна. Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп....

Реване с грис и прясно мляко

Реване с грис и прясно мляко

3 

Яйцата се разбиват със захарта. Към тях се добавя пресятото брашно с бакпулвер и гриса. Разбърква се добре. Изсипете във форма (моята беше...

Реване

Реване

12 

ванилията и млякото, като се кипнат. Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно....

Грис

Грис

 

дребнозърнест грис, чиято обработка е по-прецизна и се пресява след първото мелене или след повторно мелене на едрозърнестия грис. Размерите на гриса...

Спаначено реване

Спаначено реване

1 

постепенно прибавяме брашното, предварително пресято с бакпулвера и гриса. Накрая добавяме счуканите на ситно орехови ядки. Печем реването в...

Богато реване

Богато реване

1 

разбиваме със захарта на кремообразна смес и към нея прибавяме един по един 9-те жълтъка, ванилията, гриса и брашното, разбъркваме внимателно...

Орехово реване

Орехово реване

 

Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...

Икономично реване

Икономично реване

 

Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването се сиропира със захарния сироп....

Веган реване

Веган реване

 

За сиропа: водата се кипва и се прибавя захарта. Бъркаме на слаб огън до сгъстяване. Реването се реже на парчета и се залива със сиропа. Охлажда се няколко часа и е готово....

Лимоново реване

Лимоново реване

3 

, докато стане хомогенна, след което се изсипва в намазана с масло и посипана с брашно тава. Пече си при 180 градуса. Когато реването изстине, се...

Млечно реване

Млечно реване

 

Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...