Супа от патешки фенер

Супа от патешки фенер

1

Сложете патешкия фенер да се вари в 2 л вода. След това прецедете бульона и отделете месото. Сложете отново бульона и месото да се варят...

1

Рецепти с Патешки Фенер

Открий всички 74 кулинарни идеи за рецепти с патешки фенер в Готвач.бг.
Кисело зеле с патешки фенер

Кисело зеле с патешки фенер

Патешкия фенер го разфасоваме на порции. В тенджерата на дъното слагаме свинската мас. Зелките се нарязват на ситно и слагаме в тенджерата...

Патешки фенер със сладко-пикантна коричка

Патешки фенер със сладко-пикантна коричка

В купичка смесете кимиона, кима, зеления пипер и морската сол, стрийте ги добре. Натрийте месото със сместа. Запечете го на сух тиган...

Какво е патешки и пилешки фенер?

Какво е патешки и пилешки фенер?

питателна супа от пилешки фенер може за откриете на нашия сайт. Оправните домакини могат да приговят от пилешки или патешки фенери дори основно...

Патешки сърца

Патешки сърца

1

Патешките сърца се размразяват при нужда, почистват се от кръвта и се подсушават. Пържат се в силно сгорещеното масло. След около 4 минути се...

Фрикасе от пилешки фенери

Фрикасе от пилешки фенери

Слагаме да варим пилешките фенери, настъргания морков, дафиновите листа, сушените зеленчуци и подправките. Когато фенерите са сварени, ги...

Супа от пилешки фенери

Супа от пилешки фенери

разбитите кисело мляко и яйце. Поднесете супата от пилешки фенери със ситно нарязан магданоз....

Патешка супа

Патешка супа

1

Измийте патешките дреболии и ги сварете заедно с крилете, краката, шията, 1 морков, резен целина, лука, зърната черен пипер и сол. Когато...

Бистра супа с пилешки фенер и пащърнак

Бистра супа с пилешки фенер и пащърнак

Измиваме пилешкия фенер и го сваряваме в 2 литра вода. Изваждаме го и почистваме месото от костите. Бульона, получен от варенето, прецеждаме...

Патешки маншони с лапад

Патешки маншони с лапад

Почистваме листата лапад от жилките и бланшираме. Отцеждаме от водата. Патешките маншони измиваме, заливаме с топла вода и кипваме. Изливаме...

Патешки езици с джинджифил

Патешки езици с джинджифил

Езичетата се измиват и се сваряват в подсолена вода за 70 минути. След това се почистват от костицата и хрущялчето и се оставят настрана. В...

Пържени патешки езичета

Пържени патешки езичета

Почистените и измити езици поставяме в дълбок съд. Поливаме ги постепенно със сока от изстисканите лаймове и шерито. Поръсваме със счукания чесън...