Бакаляо

Бакаляо

0

Рибата се изчиства от костите и се нарязва на кубчета. Картофите се сваряват, в оригиналната рецепта половината са сладки картофи, но аз...

1

Риба Бакалярос

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно риба бакалярос в Готвач.бг.
Бакалярос на скара

Бакалярос на скара

3

, полейте ги с олио и ги сложете да се пекат в загряна на 180 градуса фурна. Щом доматите се изсушат, са готови. Поднесете бакалярос на скара...

Рибена чорба с бяла риба

Рибена чорба с бяла риба

1

извадете и в същата тенджера сложете зеленчуците да се варят. Почистете рибата от кости при нужда. Накъсайте или нарежете бялата риба и...

Бутер риба

Бутер риба

вътре с плънката. Върху едната форма разпределяме по средата плънката, отгоре рибното филе и слагаме втората бутер риба. Краищата внимателно...

Пържена риба

Пържена риба

Изчистете и измийте рибата, отцедете я и попийте останалата вода с хартия. Посолете и поръсете с лимонов сок всяко парче. Постепенно и като...

Маринована риба

Маринована риба

8

подправките пригответе марината, която трябва да варите 5 минути. Рибата подредете в буркани - ред риба, ред ситно нарязан лук и т.н. Залейте в...

Опушена риба

Опушена риба

По принцип пушената риба става със всякакъв вид, но скумрията е класика. Пробвал съм и с пъстърва, резултатът също е добър. Изчистете...

Пълнена риба

Пълнена риба

Изчистете рибата, като я оставите с главата и опашката. Натъркайте я със сол обилно и оставете да престои за 30 минути. През това време...

Риба Треска

Риба Треска

от сиво-зеленикав до керемидено-червен. Исландска риба треска се счита за една от най-висококачествените риби, защото има много вкусно, бяло...

Риба меч

Риба меч

риби, които смята да нападне. Мечът, който рибата притежава, е приспособление, с което да напада плячката си. Този вид риба се счита за най...

Маринована пържена риба

Маринована пържена риба

Нарязваме филетата на парчета. Подправките, чесънът и солта се счукват в купа. Прибавяме оцетът и виното и разбъркваме. Рибата се поставя в...

Риба със сос Бордолез

Риба със сос Бордолез

бекон се нарязва на парченца и се нарежда върху соса. Рибата се пече на 220 градуса около 30 минути. Поднася се със зелени подправки....