Манастирска чорба с пъстърва

Манастирска чорба с пъстърва

0

предварително почистената и надребнена риба. Варим около 20-25 минути и слагаме подправките /без лимоновия сок/ и скълцания чесън. Готвим още 4-5 минути и отдръпваме от огъня. Поднасяме с лимонов сок....

1

Рибена Чорба от Пъстърва

Разгледай всички 56 кулинарни идеи относно рибена чорба от пъстърва в Готвач.бг.
Рибена чорба

Рибена чорба

11

не се долива вода повече по време на готвенето). Варя за 15 мин. Изваждам рибата и прецеждам бульона. Връщам на котлона и добавям картофите...

Рибена супа с пъстърва

Рибена супа с пъстърва

, се добавят картофите и се варят 10 минути. Рибата се реже на едро и се добавя в супата. Добавя се сметаната, солта и черният пипер и супата се вари до омекването на картофите. Сервира се веднага....

Рибена Чорба с Риба Скобар

Рибена Чорба с Риба Скобар

Кипваме водата и след като заври, слагаме сол, така че да стигне за цялата чорба. Когато отново заври, прибавяме и рибата. Добавяме едри...

Рибена чорба с бяла риба

Рибена чорба с бяла риба

1

извадете и в същата тенджера сложете зеленчуците да се варят. Почистете рибата от кости при нужда. Накъсайте или нарежете бялата риба и...

Бургаска рибена чорба

Бургаска рибена чорба

застройване на рибената чорба пригответе варена застройка от жълтък, кисело мляко. Финално подправете накрая с черен пипер и пресен магданоз....

Рибена чорба по преславски

Рибена чорба по преславски

Почистете рибата и я измийте със студена вода. Обезкостете я и от костите пригответе бульон, който се прецежда и към него се прибавят дребно...

Рибена чорба със саламурика

Рибена чорба със саламурика

се добавят към бульона и картофа и се оставят да поврат 5 мин, добавя се и изчистената риба и се застройва. За саламуриката всички продукти се смесват и се слага в чорбата на вкус....

Тетевенска саламура (рибена чорба)

Тетевенска саламура (рибена чорба)

1

, е добре рибата да е предварително печена и обезкостена. Накъсва се на парчета. Сипва се рибата във врящата чорба и се счукват лютите чушлета...

Рибена чорба от Сулка

Рибена чорба от Сулка

. Чорбата се оставя да къкри още около петнайсет минути, след това се поръсва с черен пипер на вкус. Подкиселява се с триге. Тригето всъщност е котленият камък във винените бъчви и има кисел вкус....

Рибена чорба от Таранка

Рибена чорба от Таранка

10 мин. се добавя филето, нарязано на хапки, и каквото може да се отдели от таранките. Внимавайте за кости. След 15 мин. чорбата е готова...

Рибена чорба по търновски

Рибена чорба по търновски

2

около 10 минути, след което добавете ситно нарязания домат. Опитайте и ако ви се струва чорбата безсолна, добавете сол по ваш вкус. Намалете...