Ризото със сметана

Ризото със сметана

0

похлупете за 15-тина минути. Поднесете порция ризото със сметана с още настърган пармезан....

1

Ризото със Сметана

Прегледай всички 18 подбрани съвети за ризото със сметана в Готвач.бг.
Ризото с гъби и сметана

Ризото с гъби и сметана

6

, разбъркайте и долейте виното. Отново разбърквайте и щом се изпари алкохолът, долейте сметаната и бульона. Оставете на котлона за няколко минути...

Видове ризото

Видове ризото

, непременно опитайте Ризото по милански, Ризото със свинско, Ризото с гъби и сметана, Ризото с топено сирене, Ризото с бекон и гъби, Ризото с рукола и спанак, Ризото с прошуто и праз...

Морковено ризото

Морковено ризото

Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин. Тогава сипваме ориза...

Зеленчуково ризото

Зеленчуково ризото

текстура. За нея ще спомогне и добавянето на течната готварска сметана към края на гозбата. След това изключете котлона и добавете останалата половина от маслото, охладено и на кубчета. Приятен апетит!...

Пилешко ризото

Пилешко ризото

4

. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...

Лимецово ризото

Лимецово ризото

. Изсипваме в купа и настъргваме пармезан. Моля ако имате въпроси, не се колебайте да ми пишете. Любимо ризото! Приятно готвене!...

Ризото Калабрезе

Ризото Калабрезе

течността и омекне. Когато ризотото е готово само поръсете отгоре с настърган кашкавал и върнете във фурната докато той се разтопи....

Гъбено ризото

Гъбено ризото

1

. Започнете да добавяте от врящия бульон черпак по черпак, като след всеки бъркате, докато се абсорбира от ориза. Накрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо....

Ризото микс

Ризото микс

Измийте ориза, докато се избистри. Задушете зеленчуците за кратко в мазнина. Запържете и ориза 5-6 мин. при непрекъснато бъркане. Добавете...

Ризото Ботичели

Ризото Ботичели

подправки. Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото. Преди поднасяне декорираме с магданоз....

Вегетарианско ризото

Вегетарианско ризото

1

Двата вида мазнина се смесват и се задушават наситненият лук и чесън. Слага се оризът и се налива 850 мл вода. Добавя се бульонът и се разбърква...