Родопска Топеница

Родопска Топеница

0

Нарежете месата на ивици. Загрейте олиото на умерена температура в дълбок тиган на котлона. Задушете месото за около 10 мин, като разбърквате...

1

Родопска Топеница с три Вида Месо

Открий всички 31 кулинарни идеи за родопска топеница с три вида месо в Готвач.бг.
Топеница

Топеница

Нарежете чушките и ги поставете в купа. Натрошете сиренето. Сипете двата вида мляко и майонезата. Нарежете яйцата и разбъркайте внимателно с останалите продукти. Украсете с орехите и сервирайте....

Салата Топеница

Салата Топеница

10

Млякото се изсипва в купа към него се прибавят натрошеното сирене, нарязани на ситно яйцата и чушките, чесана малко зехтин или олио. Обърква...

Смокинови топченца

Смокинови топченца

Смокините трябва да са накиснати предварително за около 4-5 часа в чиста хладка (изворна или филтрирана) вода, а бадемите -накиснати за около 12...

Топеница с лют червен пипер

Топеница с лют червен пипер

1

В купа се сипва киселото мляко. Разбърква се с натрошеното сирене и нарязания ситно праз. Овкусяваме с малко сол. Отгоре се поръсва с лют...

Топеница с праз

Топеница с праз

Доматите се почистват от люспата и се нарязват на дребни кубчета. Добавя се ситно нарязания праз. Овкусява се с подправките и се разбърква...

Топеница (чеснова разядка)

Топеница (чеснова разядка)

. Количеството на продуктите зависи какво количество топеница (чеснова разядка) искате да получите....

Какаови топченца

Какаови топченца

Всички продукти се смесват и се разбъркват, докато се получи еднородна смес, от която се правят топчета или се шприцоват розички с къдрав шприц...

Зеле с три вида месо

Зеле с три вида месо

го слагаме и него в гювеча, след това пасираме доматите в консервната кутия и ги изсипваме в гювеча. Щом сме готови нарязваме всичкото месо на...

Винегрет с три вида месо

Винегрет с три вида месо

Месото се сварява и се реже на ситно. Цвеклото се сварява, обелва се и се реже на ситно. Киселата краставичка се реже на ситно и се смесва с...

Три вида месо със зеленчуци

Три вида месо със зеленчуци

Измиваме месото и го слагаме в купа. В отделен съд смесваме виното, пасирания чесън, розмарин на вкус, олио, черен пипер и сол. С така...

Сач с три вида месо

Сач с три вида месо

Месото се нарязва на кубчета и към него се прибавят щипка сол и 1 с.л олио. Разбъркваме хубаво и слагаме в загретия глинен сач (сачът се слага...