Рукола

Рукола

0

консервиране на зеленчуци често се влага масло от семената на руколата. Пастет от рукола рукола - 1 връзкатиквени семки - 50 гсметана...

1

Рукола Консервиране

Прегледай всички 12 избрани предложения за рукола консервиране в Готвач.бг.
Консервирани патладжани

Консервирани патладжани

 

Обелете патладжаните и ги нарежете на кубчета, със страна от около 1 см. Посолете и оставете за около 15 минути, за да пуснат сока си. След това...

Консервирана скумрия

Консервирана скумрия

 

Оцетът се кипва с 2 ч.ч. вода и солта и в кипящатата течност се слага рибата да поври 5-6 минути. СЛед това рибата се изважда и се реди в...

Консервиран Карфиол

Консервиран Карфиол

 

Подготвеният карфиол се измива, начупва се на букетчета и се накисва във вода за десетина минути. През това време в подготвените буркани се...

Консервиран грах

Консервиран грах

 

Измийте изчистения от шушулките грах. Сварете зърната в студена вода, към която сте добавили необходимото количество захар - за всеки литър...

Консервирано пържено

Консервирано пържено

 

Измийте чушките, почистете ги от дръжките и зелето и ги изпечете от страните. Обелете ги и ги нарежете на дребни парчета. В голяма купа добавете...

Консервирана Бамя

Консервирана Бамя

 

прибавяте солта, захарта, оцета и аспирина, който е добре счукан, за да се разтвори. Заливате с вода и затваряте добре. Така приготвената бамя в обръщате няколко дни, за се консервира от аспирина и оцета....

Консервирани печурки

Консервирани печурки

 

Махнете пънчетата на почистените гъби и във всяка вдлъбнатина поставете по малко олио и сол. Наредете ги в тава и ги сложете в умерена фурна...

Консервиран паприкаш

Консервиран паприкаш

 

Лукът се реже не много на дребно и се задушава в олиото със сол, докато омекване. Използва се малка караванка. При него се нарязаните чушки...

Технологията на консервиране

Технологията на консервиране

 

Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране...

Консервиране на лозови листа

Консервиране на лозови листа

 

вас начин. Съществуват няколко метода за консервиране на лозови листа. Лозовите листа могат да се консервират, като се осолят. За целта свежите...

Консервиране на маслини

Консервиране на маслини

 

бактерии и гъбички, както и на други микроорганизми. Предотвратява се и визуалното влошаване. Има много традиционни методи за консервиране на...