Пица Венеция

Пица Венеция

0

да се пекат в загряна фурна. Към края чукнете по едно яйце отгоре и запечете до готовност. Поднесете пица Венеция още гореща....

1

Салата Венеция

Прегледай всички 12 избрани предложения за салата венеция в Готвач.бг.
Сладоледена торта Венеция

Сладоледена торта Венеция

Сложете в купа около 80 мл от прясното мляко и ванилията, а в друга купа – останалото от млякото и млечния шоколад, начупен на парченца...

Огретен ала Венеция

Огретен ала Венеция

Картофите се нарязват на колела, измиват се и са слагат в тавичка. Осоляват се добре, разбъркват се и се поливат с 4-5 с.л. олио. Сипва се...

Еклеров венец

Еклеров венец

. Изстиналия венец разрязвам на две и слагам крем (в този е 300 г сметана + пудра захар + 1 малка кутийка течен шоколад "Финети", отгоре слагам и само сметана) поставям капачето и украсявам, със сметана и леко поръсвам с какао....

Франкфуртски венец

Франкфуртски венец

стриване; 4. Оформете, панирайте и гарнирайте венеца: а) разслоете хоризонтално основата на три части; б) зафилете и намажете повърхността с 3/4...

Пролетен венец

Пролетен венец

на всеки триъгълник и го обръщате върху плънката. Печете венеца на 200 градуса/около 35 минути....

Пита Венец

Пита Венец

4

Замесете тестото като разтворите маята и захарта в топлата вода и оставете да шупне. Пресейте брашното и направете кладенче, в него сложете 2...

Плетен венец

Плетен венец

3

краищата се свързват, за да се образува венец. Втасва още 20 минути, намазва се с разбит жълтък с 1 супена лъжица олио и са набожда с...

Милинки Венец

Милинки Венец

Разтворете маята и захарта в прясното мляко и оставете да шупне. Пресейте брашното и солта и направете кладенче. В него сипете яйцето...

Козуначен венец

Козуначен венец

3

топки от тестото, така че да получим два венеца. Разбиваме белтъка и намазваме отгоре венците. Поръсваме със захар и печем до готовност в загрята фурна....

Солен венец от бутертесто

Солен венец от бутертесто

затворите венеца. По местата, където няма тесто, завийте по едно парче бекон. Намажете с жълтък и печете до готовност. Сервирайте с пържени картофи и зелена салата....

Зеленчуков венец Есенно изобилие

Зеленчуков венец Есенно изобилие

Нарежете патладжаните на дълги ленти и ги накиснете в подсолена вода за 15-20 минути, за да се отцедят от горчилката. След това ги подсушете...