Лятна салата с катък

Лятна салата с катък

1

лимоновия сок. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте. Поднесете салатата в чинии с лъжица-две от катъка....

1

Салата Катък

Разгледай всички 31 авторски предложения относно салата катък в Готвач.бг.
Салата катък с червени чушки

Салата катък с червени чушки

Нарежете чушките по Ваше предпочитание. Добавете катъка и нарязания чесън. Разбъркайте. Поръсете с копър...

Салата с катък и шунка

Салата с катък и шунка

навсякъде, шунката разрязваме на триъгълничета, слагам от домашния катък с чушка и завивам. Подреждаме в чинията като оставяме разстояние...

Салата с катък и чушки

Салата с катък и чушки

Смесваме катъка със сиренето. Измиваме и изчистваме чушките. Пълним ги. Нарязваме и подреждаме в чиния. Накрая поръсваме с копър...

Салата от патладжан и катък

Салата от патладжан и катък

. Сервираме в чиния с две лъжици катък. Може и катъка да се прибави към патладжана, да се разбърка и тогава да се сервира, заради снимката съм ги направила по отделно....

Катък

Катък

7

Варим млякото на водна баня, на много слаб огън, докато остане наполовина. Бъркаме непрекъснато и внимаваме да не загори. Когато млякото се...

Пикантна салата с печени чушки и катък

Пикантна салата с печени чушки и катък

сервирайте топки от сместа в чиния, подправете с черния пипер. Декорирайте с маслини и стрък магданоз. Идеална салатка за ракийка. По желание може да добавите натрошени орехи....

Домашен катък

Домашен катък

10

сместа при свареното топличко мляко и разбъркайте хубаво с дървена лъжица, като добавите и натрошеното сирене. Добре разбъркайте. Домашният катък...

Мелнишки катък

Мелнишки катък

Млякото се поставя в тензух и се оставя да престои една нощ, за да се отцеди. Чесънът се счуква и се размесва с разтопено масло. Сиренето се...

Родопски катък

Родопски катък

1

Киселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа. Изсипва се върху натрошено сирене. Добавя се ситно нарязан чесън. Овкусява се с копър...

Таратор с биволски катък

Таратор с биволски катък

В подходяща купа изсипваме катъка. Краставицата обелваме, срязваме но дължина и отстраняваме семенната част. Нарязваме на средни зарчета...

Домашен овчи катък

Домашен овчи катък

на страна. От време на време бъркаме. Когато преминат 12 часа го слагаме в тензух и го оставяме да се изцеди, след което поставяме в хладилник. Така престоялият катък е готов за консумация....