Свински врат на скара

Свински врат на скара

0

. Нареждаме пържолите, така че да са добре омазани с маринатата. Престояват минимум 2 часа в хладилник. Печем на загрята предварително скара до готовност. Поднасяме с червено вино!...

1

Свински Врат на Скара

Открий всички 12 авторски предложения за свински врат на скара в Готвач.бг.
Свински вратни пържоли на скара

Свински вратни пържоли на скара

нея около два часа. Намажете скарата с мазнина и я загрейте. Подредете отгоре пържолите и печете около 15 минути, след което ги обърнете и...

Свински врат

Свински врат

5

градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....

Свински врат ветрило

Свински врат ветрило

Върху цялото парче месо се правят разрези на 6-8 места, за да се разтвори като ветрило. Поръсва се със сол и черен пипер на вкус. Слага се да...

Шпикован свински врат

Шпикован свински врат

пъхат скилидки чесън. Продуктите за маринатата се разбъркват до получаването на еднородна смес, в която месото се маринова. Овкусеният врат се...

Печен свински врат

Печен свински врат

3

Шпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат. Сложете го в...

Пълнен свински врат

Пълнен свински врат

2

Парчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче. Поръсете местото отвсякъде със сол и черен пипер...

Свински врат с глазура

Свински врат с глазура

1

Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да...

Свински врат със зеленчуци

Свински врат със зеленчуци

Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и...

Свински врат с картофи

Свински врат с картофи

2

. Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....

Филе Елена от свински врат

Филе Елена от свински врат

Разтваряме едрата сол във водата. Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа. След като пренощува месото в саламурата...

Печен свински врат на фурна

Печен свински врат на фурна

Месото без кост, както е цяло парче, се измива и подсушава. Отгоре с остър нож по цялата повърхност на месото се правят прорези с дълбочина 1 см...