Свински врат с гъст ловджийски сос

Свински врат с гъст ловджийски сос

4

Обелваме езика, който сме варили близо 60 минути, и го нарязваме на ленти. Задушаваме надребненото месо в мазнина и получените мръвки изваждаме...

1

Свински Врат по Ловджийски

Прегледай всички 29 авторски предложения относно свински врат по ловджийски в Готвач.бг.
Свински врат

Свински врат

5

градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....

Свински дроб по ловджийски

Свински дроб по ловджийски

Дробът се реже на парчета, поръсва се със сода, престоява 30 минути, поръсва се с оцет и след това се измива. След това се залива с прясно мляко...

Свински кебап по ловджийски

Свински кебап по ловджийски

Свинското месо нарязваме на малки парчета и поставяме в тефлонова тенджера. Запържваме месото със свинска мас. Добавяме зеленчуците - лука...

Свински Врат в Гювеч

Свински Врат в Гювеч

Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки. Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта...

Бавно печен свински врат

Бавно печен свински врат

Свинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън. В купа се...

Свински врат по бохемски

Свински врат по бохемски

Скилидите чесън се разполовяват, морковите и киселите краставички се нарязват на едри парчета. Месото се обезкостява. Правят се прорези и се...

Руло от Свински Врат

Руло от Свински Врат

Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус. Нарежете гъбите на...

Свински врат ветрило

Свински врат ветрило

Върху цялото парче месо се правят разрези на 6-8 места, за да се разтвори като ветрило. Поръсва се със сол и черен пипер на вкус. Слага се да...

Пълнен свински врат

Пълнен свински врат

2

Парчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче. Поръсете местото отвсякъде със сол и черен пипер...

Шпикован свински врат

Шпикован свински врат

пъхат скилидки чесън. Продуктите за маринатата се разбъркват до получаването на еднородна смес, в която месото се маринова. Овкусеният врат се...

Печен свински врат

Печен свински врат

3

Шпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат. Сложете го в...